Valmet

Cost Estimator, Sales

Valmet har nu det stora nöjet att kunna välkomna ytterligare en kollega till sitt härliga gäng på Cooking & Recausticizing Sales med placering i Karlstad.

Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av utrustning och tjänster för kunder inom den globala papper och massaindustrin. Vi erbjuder arbete i ett världsledande företag tillsammans med några av branschens mest engagerade, erfarna och kunniga medarbetare. Hos oss finner du ett stimulerande och fartfyllt arbete med stora utvecklingsmöjligheter där hållbarhet utgör en central del av Valmets affärsstrategi.

Vår avdelning – Cost Estimate – är en del av försäljningsorganisationen och har ansvaret för kostnaderna för utrustning och tjänster i våra offerter till kund. Arbetet sker i nära samarbete med säljare, tekniskt säljstöd och inköp samt andra discipliner inom företaget.

Arbetsuppgifterna i den här rollen omfattar att ta fram försäljningskalkyler för kemisk massateknik; kokning, tvätt, och vitlutsberedning. Vi har en aktiv roll i varje försäljningsprojekt och jobbar i team. Arbetet drivs i projektform på kontoret i Karlstad men även globalt, vilket kan medföra resor.

Vi tror att du är en person med driv och engagemang som har ett gediget intresse för teknik och ekonomi. Dina personliga egenskaper värderas högt och vi ser gärna att du har ett självständigt och drivande arbetssätt samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du är analytisk, strukturerad, har förmåga att hantera många saker samtidigt och kan fatta vissa beslut trots att du inte har alla fakta. God kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt är ett krav.

Du har minst teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens och goda kunskaper i Excel.

Vi investerar i vår personal vad det gäller välbefinnande, ledarskap, hållbarhet och erbjuder kompetensutveckling, flexibla arbetstider och ett gediget paket av personalförmåner. Våra värderingar vägleder oss genom handlingar och beslut varje dag: Customers, Renewal, Excellence and People utgör grunden för allt vi gör på Valmet.

Hoppas vi har lyckats fånga ditt intresse!

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Eric Haag, Senior Cost Estimator, 0766-39 66 55 eller Patrik Lidbäck, Manager Sales, CRTU 0707-15 47 23.

Då urvalet kommer att ske löpande ber vi dig ansöka snarast, dock senast 14 november, 2021.

Varmt välkommen med din ansökan! Läs mer och ansök på Valmets karriärsida >