Triton Valsteknik

CNC-svarvare

Triton Valsteknik AB söker personal till vår största CNC-svarv. Vi erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Om Företaget

Triton Valsteknik AB är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 45 medarbetare.

Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 25 svarvar, varav 6
stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning

Som CNC operatör hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling.

Du kommer att köra vår största svarv som har en enklare ISO-programmering. Jobben varierar då det är mycket styckestillverkning.

Vi gör vår programmering direkt i maskin, så du bör ha vana från programmering och ritningsläsning. Du kommer även att få upplärning på plats.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-styrda svarvar. Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar. Då vi har mycket styckestillverkning behöver du vara kunnig i omställning av maskinen.

Som person är du noggrann och självgående.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Truckkort och traverskort är ett plus men inte ett krav.

Arbetslivserfarenhet

CNC-operatör/FMS-operatör, 2-4 års erfarenhet (Krav)

Kompetenser

  • CNC-programmering, Fanuc (Meriterande), Svarvning, CNC (Krav),
  • Ritningsläsning (Krav)
  • Språk: Svenska (Krav)
  • Körkort: B
  • Egen bil krävs