Triton Valsteknik

CNC-svarvare till Triton Valsteknik

Triton Valsteknik AB söker personal till sina moderna CNC-svarvar.  En chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Triton Valsteknik är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 45 medarbetare. Triton servar valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkas och renoveras valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom produktionen. Hos Triton finns totalt 25 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda. Vid tillverkning fräser och svarvar Triton metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder beläggs även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning
Som CNC operatör hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling. Du kommer att köra en modern Doosan-svarv med Fanuc styrsystem. Jobben varierar då det är mycket styckestillverkning.  Programmering görs direkt i maskin, så du bör ha vana från programmering och ritningsläsning. Du kommer även att få upplärning på plats.

Du som söker
Triton söker dig som har erfarenhet av CNC-styrda svarvar. Erfarenhet från Fanuc styrsystem är en stor merit. Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar. Då Triton har mycket styckestillverkning behöver du vara kunnig i omställning av maskinen.

Som person är du noggrann och självgående. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Truckkort är ett plus men inte ett krav. Körkort B och egen bil krävs

Din profil

KRAV
Svarvning, CNC, Ritningsläsning

MERITERANDE
CNC-programmering, Fanuc

Arbetslivserfarenhet

KRAV
CNC-operatör / FMS-operatör:2-4 års erfarenhet

Kontaktpersoner
Johan Löfberg, Produktionschef
johan.lofberg@tritonvalsteknik.se
070-5766784

Sök jobbet senast 5 april via mejl till: johan.lofberg@tritonvalsteknik.se