Triton Valsteknik AB

CNC-svarvare till Triton Valsteknik

Triton Valsteknik AB fortsätter att expandera! Vi har nu påbörjat bygget av en modern mekanisk verkstad på 3000m2, med planerad inflyttning till sommaren.

Som ett steg i denna expansion söker vi nu personal till våra moderna CNC-svarvar. Vill du vara med på denna resa så tveka inte med din ansökan!

Om Företaget

Triton Valsteknik är ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Vi är ett värmlänskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.

Vi servar våra valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar vi valsar. Årligen passerar ca 17 000 valsar av alla storlekar genom vår produktion. Vi har totalt 35 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar vi metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger vi även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning

Som CNC operatör hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling.

Du kommer att köra en av våra moderna Doosan svarvar med Fanuc styrsystem. Vi använder dialog-programmering direkt i maskin, och jobben varierar då det är mycket styckestillverkning.

Du kommer även att få upplärning på plats.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-styrda svarvar. Erfarenhet från Fanuc styrsystem är en stor merit.

Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar. Då vi har mycket styckestillverkning behöver du vara kunnig i omställning av maskinen.

Som person är du noggrann och självgående. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Vi kommer ha intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi tillämpar provanställning.

Läs mer och ansök här.