Triton Valsteknik

CNC-svarvare

Triton Valsteknik AB söker personal till sina svarvar. De erbjuder en chans att börja arbeta i ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch.

Triton Valsteknik är ett expanderande och högteknologiskt företag i en icke konjunkturkänslig bransch. De är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 50 medarbetare.

Triton servar valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoveras valsar. Årligen passerar ca 7 000 valsar av alla storlekar genom företagets produktion. Triton har totalt 35 svarvar, varav 6 stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar Triton metallkomponenter som sedan svetsas samman till en färdig vals. Till flera kunder belägger de även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.

Arbetsbeskrivning

Som CNC operatör hos Triton Valsteknik får du ett varierande arbete med stora möjligheter till utveckling.

Du kommer att köra en av företagets moderna Doosan svarvar med Fanuc styrsystem. Triton använder dialog-programmering direkt i maskin, och jobben varierar då det är mycket styckestillverkning.

Du kommer även att få upplärning på plats.

Din profil

Triton söker dig som har erfarenhet av CNC-styrda svarvar. Erfarenhet från Fanuc styrsystem är en stor merit.

Du har kunskap i ritningsläsning och kan mäta upp artiklar. Då företaget har mycket styckestillverkning behöver du vara kunnig i omställning av maskinen.

Som person är du noggrann och självgående.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Arbetslivserfarenhet: CNC-operatör/FMS-operatör – 2-4 års erfarenhet

Kompetenser: Svarvning, CNC, Ritningsläsning

Meriterande: CNC-programmering, Fanuc

B-Körkort

Triton kommer ha intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan.

Mejla din ansökan till johan.lofberg@tritonvalsteknik.se