Somas

CNC-operatör sökes

Är du en kvalitetsmedveten, ambitiös och engagerad CNC-operatör som tycker om teknik. Då kan det vara dig Somas letar efter! Just nu söker de en CNC-operatör till fabriken i Säffle.

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt genom distributörer. Vi bygger goda och långvariga relationer såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser därför gärna en långsiktighet även i våra rekryteringar.

Om rollen

Som CNC-operatör på Somas arbetar du med skärande bearbetning och tillverkning av detaljer bestående av rostfritt, syrafast stål. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
• Omställning och körning av CNC-styrda och/eller manuella maskiner
• Avsyning
• Utföra kontrollmätningar
• Ritningsläsning
• Verktygsjusteringar
• Periodiskt underhåll och service av maskin/utrustning
Vi arbetar med 5S och daglig styrning, där ordning och reda, leveranssäkerhet, kvalité är centralt i vårt arbetssätt.

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat i en industriell miljö med erfarenhet av manuella och/eller CNC-styrda maskiner samt har kunskaper inom ritningsläsning. Har du dessutom programmeringsvana är detta en klar fördel. Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss. Egenskaper som vi värderar högt är engagemang samt vilja att lära och utvecklas. Vi söker dig som är noggrann och som alltid ser till att lämna god kvalité på de arbeten som du utför. Vidare bidrar du till att skapa ett bra arbetsklimat och en god gemenskap på jobbet.

Vi erbjuder

Somas är en organisation som kännetecknas av god arbetsmiljö, hög servicegrad och kvalitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt får genomgå produktutbildningar.

Låter detta intressant?

Du är välkommen att söka tjänsten via formuläret på denna sida. Vi vill ha din ansökan senast 2022-09-25. Ansökningar bearbetas löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: Verkstadschef: Mats Olsson, tel. 0533 -69 17 94 eller HR-ansvarig: Linda Magnusson, tel. 0533- 69 17 27.