BillerudKorsnäs Gruvön

Chef för Processlab sökes till Gruvön

BillerudKorsnäs Gruvöns bruk söker en chef till processlabet. Som chef för processlab får du vara med att påverka, leda, driva verksamheten och utveckla medarbetare med fokus på kvalitet, miljö och effektivitet. Processlab ingår i brukets avdelning Kvalitet & miljö och arbetar med provtagning och analys, problemlösning, utredningar, metodutveckling och har ansvar för ackrediterad labverksamhet.

Om tjänsten
Som chef för processlab leder, planerar och utvecklar du avdelningens verksamhet mot uppsatta mål. Du sätter skydd och säkerhet först och arbetar för en säker, trivsam och inspirerande arbetsmiljö för dina medarbetare. Samverkan med brukets övriga sektioner är en viktig del i arbetet. Du har personalansvar och rapporterar till sektionschefen för Lab/produktsäkerhet. Som ledare i BillerudKorsnäs har man möjlighet att driva och påverka sina egna mål och resultat. BillerudKorsnäs arbetar aktivt med ett hållbart ledarskap genom flera olika stöd och aktiviteter.

Kvalifikationer
BillerudKorsnäs söker dig som är civilingenjör eller har annan universitets- eller högskoleutbildning och har kunskaper i inom massatillverkning, process eller läkemedelsindustrin. Tidigare ledarerfarenhet är mycket meriterande, liksom erfarenhet av ackrediterad laboratorieverksamhet.

Personliga egenskaper
Du är en person med stort intresse för andra människor, engagerad, målmedveten och har förmåga att tänka nytt. Du tycker om att utveckla både människor och teknik. Det är naturligt för dig att ta ansvar, du är bra på att samarbeta och har erfarenhet och intresse av att coacha andra.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva Söfting, avdelningschef Teknik, 0555-410 64.

Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2019!

Till annonsen och ansökan…