Cellcomb

Cellcomb söker underhållstekniker

Vill du jobba i en bred roll med underhåll av maskiner och fastighet? Då kan arbetet som underhållstekniker hos oss kan vara något för dig?

Här kan du förvänta dig att både självständigt och tillsammans med andra lösa akuta och långsiktiga problem. Praktiskt arbete i vår produktion varvas med verksamhetsutveckling inom produktion och underhåll, där du är med och tar fram effektiva underhållsplaner, optimerade reservdelslager och etablerar kontakter och avtal med extern expertis. Detta så att vår produktion kan hålla en hög driftsäkerhet – allt för att bidra till en hållbar utveckling med våra miljövänliga produkter.

Personliga egenskaper
För att trivas på arbetsplatsen behöver du vara flexibel, intresserad och lyhörd. Vi ser att du har ett naturligt kvalitetstänk, att du är positiv och har en hög arbetsmoral. Du har en känsla för mekanik och utför ett noggrant arbete genom en god förmåga att identifiera och åtgärda problem. Att uttrycka sig i tal och skrift på svenska samt i tal och att läsa engelska är inget hinder för dig.

Företagsbeskrivning
Cellcomb med sina ca 45 anställda har sin verksamhet i Säffle. Företaget utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för korttidsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet. I fråga om flexibilitet, kunnande och miljöansvar är vi en av Europas ledande tillverkare i vår bransch. Våra kunder är många och finns i flera olika branscher. Vi vill göra det miljövänliga till standard!

Arbetstider
Heltid, dagtid, 07-16. Jourberedskap kan komma att gälla i framtiden.

Kvalifikationer
– Utbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande förvärvade erfarenheter inom ett eller fler av områdena maskin-, underhålls- och produktionsteknik
– God datorvana
– Underhållserfarenhet inom el, hydraulik, pneumatik och mekanik

Meriterande: Erfarenhet av förbättringsarbete ex. via Lean Manufacturing. Truckkort, Säkra lyft, Heta arbeten

Anställning
Tillsvidareanställning. Dock tillämpas en provanställning på sex månader.

Tillträde
Omgående. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 18 januari 2019.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är du välkommen med din ansökan!

Maila till: jobb@cellcomb.com