AFRY

Byggprojektledare

Vi fortsätter växa och söker därför seniora Byggprojektledare som vill vara med i vår fortsatta utveckling.

Sektionen Civil växer inom vårt affärsområde Process Industry. För närvarande är vi ca 50 konstruktörer och projektledare och en stark aktör inom området.

Vi arbetar tätt tillsammans med övriga på AFRY för att på bästa sätt kunna möte våra kunders behov och förfrågningar.

Nu söker vi en senior Byggprojektledare till vår sektion Civil. Tjänsten innebär att du arbetar i konsultuppdrag som projektledare med inriktning mot bygg. Parallellt med Byggprojektledarrollen kommer du vara engagerad i sälj samt medverka vid nyrekrytering.

Vem är du

Vi letar efter dig som har goda ledaregenskaper och är van att arbeta med ett team. Du har lägst högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig och besitter en gedigen erfarenhet av byggbranschen mot industrin, har god marknadskännedom, samt ett stort kontaktnät och har tidigare verkat i en roll som projektledare, entreprenör, konsult, BAS-P/BAS-U, beställare etc. Du vill skapa nya affärer och utveckla verksamheten, du är affärsmässig och förstår vad konsultrollen innebär.

Personliga egenskaper:

  • Du är drivande men har samtidigt en lyhördhet och diplomatisk förmåga
  • Du är engagerad och kan engagera andra
  • Du är affärsmässig och förstår vad konsultrollen innebär
  • Du är förtroendeingivande och en god kommunikatör
  • Du är sälj- och resultatorienterad
  • Du är resebenägen vid behov och kan tänka dig att tillbringa dina arbetsdagar på olika ställen under perioder

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av AFRY:s framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan!

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Johan Printz070-621 28 71 johan.printz@poyry.com