Cowi

Cowi söker byggkonstruktör

COWI söker nu ytterligare byggkonstruktörer till industriavdelningen i Karlstad. Avdelningen arbetar med anläggningsprojekt för olika former av industri- och energianläggningar. Ofta är vi med i alla skeden från förstudie, förprojektering, detaljprojektering och upphandling.

I rollen som byggkonstruktör hos oss kommer du i första hand att arbeta med projektering i våra uppdrag, och du konstruerar statiskt och dynamiskt belastade tyngre anläggningar inom industrin. Beroende på ditt intresse och din erfarenhet kan det även bli aktuellt att handlägga delar av eller hela uppdrag. Vi har egna uppdrag mot kunder inom industrin, men en stor del av arbetet är även del i våra totalåtaganden där vi arbetar tillsammans med andra enheter inom COWI. Eftersom våra kunder finns inom olika typer av industrier med olika utmaningar är det ena uppdraget inte det andra likt – något som gör din vardag som byggkonstruktör hos oss både varierad och utvecklande!

Din profil
Vi söker dig som är Högskoleingenjör med minst fem års erfarenhet av projekteringsarbete. Du har intresse av att arbeta med databaserade 3D-program som Tekla Structures, Revit och PDMS. Erfarenhet av Tekla och Revit är meriterande och för rätt person finns det möjlighet att delta i våra utvecklingsgrupper för Tekla och Revit. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta och du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till Peter Andersson +46 70 556 45 67, Anna M Wilhelmsson +46 705 08 00 74 eller Therese Almqvist, Rekryteringsspecialist på +46 766 07 70 54

Sista ansökningsdag: 21 oktober, ansökningar hanteras dock löpande

Läs hela annonsen