BillerudKorsnäs

BillerudKorsnäs söker Processingenjör

BillerudKorsnäs erbjuder dig ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum!

Hos BillerudKorsnäs blir du en del av ett kompetent gäng som gillar att utmana och att utmanas. Varje dygn kommer du att vara delaktig till att hundratals miljoner förpackningar når människor världen över. Gruvöns bruk söker en Processingenjör inom pappersteknik som vill jobba med uppstarten och den framtida driften av den nya kartongmaskinen KM7. Tjänsten är en projektanställning med start enligt överenskommelse och längst till och med 2020-04-30.

Om tjänsten
Tjänsten innefattar att leda processutvecklings och kvalitetsprojekt samt att stödja produktionsorganisationen vad gäller produktions- och kvalitetsoptimering under uppstarten och den kontinuerliga driften av KM7. I tjänsten kan det också ingå arbetsuppgifter riktat mot övriga pappersmaskiner på Gruvön.

Som processingenjör får du jobba med både kortare utredningar och längre projekt och du har många kontaktytor mot både produktion och marknad.

Kvalifikationer
Ingenjörsexamen eller motsvarande utbildning med kunskaper om pappers- och kartongteknik.

Meriterande är erfarenhet arbete inom pappers- och massaindustrin eller annan processindustri. Har du tidigare erfarenhet från projektledning och förbättringsarbete är det också meriterande.

Personliga egenskaper
För att vara trivas i denna roll krävs att du är initiativkraftig och drivs av att söka förbättring och utveckling, både på egen hand och tillsammans med andra. Du har en god analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt samt är van att självständigt planera dina arbetsuppgifter. Du är kommunikativ och stimuleras av att arbeta med såväl kollegor inom den egna sektionen som med kollegor inom övriga delar av vår verksamhet.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Olof Kaiding, 0555-41541.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 2018-03-24

Klicka här för att söka tjänsten!