BillerudKorsnäs Gruvön

Beredare inom El/Instrument till Gruvöns bruk

BillerudKorsbäs Gruvöns bruk söker dig som är intresserad av att vara med att utveckla underhållet på världens modernaste kartongmaskin.

Underhållsavdelningens huvuduppgift är att säkerställa högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Vi söker nu en Beredare inom el och instrument till PS KM7. Tjänsten är tillsvidare på heltid och dagtid.

Som beredare planerar du såväl stora som små underhållsarbeten på våra papper och kartongmaskiners el och instrumentutrustning. Du tillser att rätt reservdelar finns på plats i rätt tid samt beställer interna och externa resurser som behövs för arbetet. Befattningen ställer höga krav på samarbetsförmåga, personliga initiativ samt administrativa färdigheter.

Du är en viktig pusselbit för att vi ska kunna nå våra mål på maskinernas tillgänglighet och kvalitet. Tillsammans planerar och utför vi förebyggande och avhjälpande underhåll i världsklass!

Du har troligen 3-årigt gymnasium inom el och /eller instrument kompletterat med yrkeshögskola eller erfarenheter som företaget bedömer som likvärdiga. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet inom området. Har du kännedom om arbete inom underhåll från en processindustri är det meriterande. Du behöver ha god teknisk kompetens avseende instrument och elektrisk utrustning samt kännedom inom automation och hydraulik. Vi ser gärna att du har kunskaper inom Microsoft Project, Excel och IFS.

För att lyckas i rollen behöver du vara en strukturerad person med förmågan att se helheten. Vi söker dig med stort driv att genomföra de beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Du har god samarbetsförmåga, förmågan att skapa goda kontakter och bemöter dina kollegor och intressenter på ett respektfullt och prestigelöst sätt.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta David Djuvfeldt Sektionschef PS KM7, 0555-41290.

Lär mer och ansök.