Rexcell

Automationstekniker

Rexcell letar nu efter en automationstekniker som med sin kompetens, engagemang och driv vill vara med på en utmanande resa framåt!

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter består av avhjälpande och förebyggande underhållsarbeten på instrument- automations- och elanläggningar inom papperstillverkningsprocess. Du förväntas aktivt medverka i nyinstallationer och ombyggnader med egna ansvarsområden.

Rätt person erbjuds ett kvalificerat och ansvarsfyllt arbete där stor vikt läggs vid förbättringsarbete och riskanalyser.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer:

Du har någon typ av utbildning inom El/Automation på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Ytterligare vidareutbildning och praktisk erfarenhet från arbete med felsökning, schemaläsning, elkonstruktion, industriautomation, instrumentunderhåll och PLC-utrustningar (gärna ABB- eller Siemenssystem) vid processindustri är meriterande.

Goda datakunskaper och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

Du förväntas att med all din kompetens, engagemang och lojalitet bidra till att verksamhetsmålen uppnås. Vidare har du ett gediget teknikintresse, är noggrann, positiv och flexibel med stort ordnings- och säkerhetssinne.

Du har god samarbetsförmåga och är självgående.

Kontaktinformation

Elansvarig Dan-Christer Rönnhult
dan-christer.ronnhult@duni.com eller 0734-196877

Om Rexcell

Rexcell är ett helägt dotterbolag till Duni AB, och tillverkar Tissue och Airlaid för bordsprodukter till det dukade bordet. Tillverkningen sker i Skåpafors i Dalsland på två tissuemaskiner och en airlaidmaskin, samt en dukmaskin som tillverkar den nya produkten Evolin®. Våra produkter levereras till internkunder vid konverteringsenheter i Tyskland och Polen, samt till externkunder. Rexcell har cirka 200 anställda. Våra kärnvärden är Ägarskap, Öppenhet, Mervärde och Vinnarinstinkt.