Stora Enso Skoghalls bruk

Automationstekniker

Stora Enso Packaging Materials i Skoghall söker nu efter en driven och självgående automationstekniker.

Arbetsuppgifter

Som automationstekniker hos Stora Enso i Skoghall kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

En arbetsdag består till största del av planerade och schemalagda arbeten ute på bruket men du kommer även arbeta med akuta ärenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer också bestå av att arbeta med underhåll när det gäller elektrisk styr-, driv, och reglerutrustning inom automation. I arbetet ingår även att ge service till driftorganisationen genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom sulfatfabriken på el och automationsutrustningar.

Låter det spännande? Läs vidare och se om det är just dig vi söker!

Kvalifikationer

För att klara av jobbet krävs minimum en teknisk gymnasieutbildning med betoning på el. Kanske du har en utbildning inom elprogrammet alternativt YH-utbildning med inriktning el eller styr-, och reglerteknik. Tidigare erfarenhet från processindustrin och underhållsarbete är meriterande. Företaget är särskilt intresserade av personer med erfarenhet från liknande fabriker och som har arbetat med ställverk, frekvensomriktare, elmotorer eller metodisk felsökning. Viss skiftgång kan förekomma.

Stora Enso söker dig som är kreativ, nyfiken och intresserad av att komma med förbättringsförslag inom arbetsgruppen. Du kan jobba både i grupp och individuellt och är engagerad. Som person har du stort intresse för teknik och en drivkraft att utvecklas. Om du har rätta viljan och engagemanget så har du stora möjligheter att gå långt och smälta bra in i gruppen. För att klara av jobbet så måste du ha goda IT-kunskaper samt behärska svenska i både tal och skrift. Kunskaper i engelska är meriterande.

Övrig information

Välkommen med din ansökan via Stora Ensos online-system, https://www.storaenso.com/en/careers

Stora Enso arbetar med rekryteringsprocessen och urval löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 28 mars 2021. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet motiverar du varför du är lämpad för denna tjänst. Stora Enso accepterar endast ansökningar som lämnats in via vårt rekryteringssystem.

Rekryterande chef Adam Matsson, Tel. +46 72 244 1417 adam.matsson@storaenso.com, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Övriga frågor ställs till rekryteringsspecialist Madeleine.Leo.ext@storaenso.com.

Facklig representant: Mats-Ola Persson, Pappers Avd. 36, Tel. +46 76 14 984 73, matsola.persson@storaenso.com.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer här: https://jobs.storaenso.com/job/Skoghall-Automationstekniker/522564502/

Cirkulär ekonomi

Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper de kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Deras breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.