Technogarden/Valmet

Automationsingenjör till Värmlands härligaste gäng

Technogarden söker nu för Valmets räkning Dig, en automationsingenjör/programmerare med ett brinnande teknikintresse och som älskar att resa, ta mycket ansvar och som vill utvecklas både som person och karriärmässigt.

Technogarden ingår i Norconsult-koncernen och är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på teknik- och IT kompetenser. Vi tror på att våra konsulter är hjärtat i vår verksamhet, därför är vi medarbetarägda. Technogarden finns förutom i Karlstad, även i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Utmaningen?

Rollen kommer inledningsvis att vara ett konsultuppdrag och innebära programmering, utveckling och idrifttagning av Valmets maskiner samt delta i utcheckning och start-up av maskiner på plats hos Valmets kunder. Därför kommer du att arbeta med hela världen som arbetsplats.

Då rollen är mångfacetterad, ställer det höga krav på dig som person och dina personliga egenskaper: Du behöver vara en duktig relationsbyggare, då din framgång kommer att vara beroende av förmågan att skapa relationer, både med kunder, men också med ditt team och andra involverade avdelningar inom organisationen.

Din vinnarinstinkt gör att du förstår vikten av men framförallt har förmågan att skapa ett vinnande lag där du bidrar med ditt positiva sätt och goda initiativförmåga. Att tänka nytt och kombinera det med din och teamets erfarenhet ser du som en självklarhet.

Vem är du?

Du har teknisk bakgrund och goda kunskaper inom PLC- och /eller DCS-system. Extra meriterande om du har erfarenheter av Valmet DNA, Allen Bradley eller Siemens. Mycket goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift, är ett krav.

Om Valmet

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automatisering och tjänster för massa-, pappers- och energibranschen. Valmets vision är att bäst på service till sina kunder.

Våra 13 000 kollegor runt om i världen arbetar nära våra kunder och är engagerade i att driva våra kunders resultat framåt – varje dag.

Valmets tjänster täcker allt från underhålls outsourcing till fabriks- och anläggningsförbättringar och reservdelar. Det starka teknikutbudet inkluderar massabruk, mjukpappers-, kartong- och pappersproduktionslinjer samt kraftverk för bioenergiproduktion. Valmets avancerade automatiseringslösningar sträcker sig från enstaka mätningar till fabriksomfattande nyckelfärdiga automatiseringsprojekt.

Valmet har huvudkontor i Esbo, Finland och dess aktier är noterade på Nasdaq Helsinki.

Vad innebär det att vara konsult hos Technogarden?

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som uppstår när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi har regelbundna konsultträffar och engagerade konsultchefer som aldrig är längre bort än ett telefonsamtal. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansök med CV via technogarden.se. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan datum för sista ansökan gått ut. Ansök därför gärna så snart som möjligt. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Marina Olsson, marina.olsson@technogarden.se eller Petra Bachmann, petra.bachmann@technogarden.se.

Varmt välkommen med din ansökan!