Heat Management

Automationsingenjör till Heat Management

Idag utmanar Heat Management befintliga teknologier för att kunna bidra till en mer hållbar planet och optimera energiförsörjningen för ett stort antal förbränningsanläggningar runt om i världen. Vi har hundratals installationer av patenterade lösningar över hela världen för kunder inom områden som kraftverk, massa- och pappersbruk samt till och med kryssningsfartyg.

Rekryteringen för att utöka vårt team har skett i snabb takt och vi söker nu en till automationsingenjör som ska ansluta sig till oss. Vi letar specifikt efter en person som kommer att arbeta med automatisering i våra projekt och implementera programvara för vår patenterade gröntekniska lösning i våra kunders tillämpningar. Heat Management är även sedan februari 2022 en del av ABB Process Automations Partnerprogram i Sverige.

Om rollen

Vi söker en passionerad och skicklig automationsingenjör som vill vara en del av ett dynamiskt och växande företag inom processindustrin. Vi är ett mindre bolag med globala kunder och vi expanderar i snabb takt. Om du brinner för automationsprojekt och är redo att ta ansvar för automationsdelen i leverans, utveckling och sälj, kan du vara den vi letar efter!

Leveransprojekten är både inom Sverige och utomlands och är skräddarsydda efter varje kunds specifika önskemål. Det ingår resor i tjänsten både nationellt och internationellt då många av våra kunder och leverantörer är etablerade på spännande exotiska platser runt om i världen.

Din profil

För att lyckas väl i rollen ser vi att du har en stark vilja att utvecklas på arbetsplatsen och ambition att vilja lära dig mer. Viktigt är att du som person är ansvarstagande och drivs av att uppfylla kundens önskemål och att komma med nya lösningar. Du har även en hög kommunikativ förmåga. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vidare ser vi att du har:

· YH-, högskole- eller civilingenjörsutbildning inom automation, elektroteknik, IT eller motsvarande

· Erfarenhet av programmering- och driftsättning av styrsystem som t ex ABB 800xA, Siemens Simatic PCS7, Valmet DNA

· Erfarenhet av strukturerad text

· Erfarenhet inom processindustrin är meriterande

· Flexibilitet för att resa nationellt och internationellt vid behov

· Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Placering: Sundbyberg, Göteborg eller remote

Start: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av framstående automationslösningar inom processindustrin. Du kommer att arbeta med globala kunder och vara en nyckelspelare i vårt tillväxtbolag.

Ansökan

Vill du ta din automationskarriär till nästa nivå och vill vara en del av vårt framgångsrika team? Skicka in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval.

I denna rekrytering samarbetar Heat Management med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på – soran.barzanji@kraftsam.se

Om anställningen

Lön: Månadslön – Fast plus rörlig lön
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidareanställning
Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län.