AFRY

Teamleader SCADA & VA

På Afry i Karlstad finns en stor gruppering på cirka 65 personer som jobbar med El & Automation mot alla typer av branscher. På sektionen Automation jobbar de med DCS och PLC lösningar samt med SCADA lösningar till sina kunder.

Sektionen Automation är vidare uppdelad i olika teams, och de söker nu en Teamledare till teamet SCADA & VA. Teamet jobbar i huvudsak mot kommunernas vatten och avloppssystem, där lokala PLC:er av varierande fabrikat styr processerna och kopplas till gemensamma överordnade system (SCADA), för övervakning och rapportering. Typiska SCADA system som Afry levererar/uppgraderar/modifierar är: -IFIX -Citect -VA Operatör -Wonderware -WinCC -ABB 800xA -Cactus Eye

Som teamleader tar du förutom att själv arbeta med projekteringsarbete även ansvar för att bevaka marknaden för SCADA och VA och hålla god kontakt med företaget kunder och leverantörer, du offererar Afrys lösningar på kundernas förfrågningar och ansvarar för att teamets resurser används på bästa sätt.

Vem är du?

Du har några års relevant erfarenhet från branschen, du är positiv och utåtriktad och du gillar att leda andra, och att ha mycket kund/leverantörskontakter.

Afry erbjuder

Afry söker dig som vill vara en del av företagets framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan de erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Läs mer och ansök här