Rottneros

Arbetsmiljöingenjör

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallviks Bruk söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag.

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Rottenorskoncernen är noterad på Nasdaq Stockholm och har ca 300 anställda.

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen.

Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Arbetsmiljöingenjör arbetar du med organisationens systematiska arbetsmiljöarbete i såväl operativt arbete som strategiska projekt och utvecklingsarbete.

Du är ett stöd till chefer och ledare i arbetsmiljöfrågor och bistår vid utredning av olycksfall och tillbud.

Du är också organisationens stöd i vårt avvikelsesystem och koordinerar vårt systematiska arbete med tillträdesskydd, brandskydd och säkerhetsskyddsfrågor.

I rollen ser du till att skyddsrutiner implementeras och efterföljs.

Som Arbetsmiljöingenjör inom Vallviks Bruk AB ingår du i ett team med stort engagemang och vilja med en ledare som är engagerad och vill utveckla såväl arbetsmiljöområdet som sina medarbetare.

DIN PROFIL

Vi söker en Arbetsmiljöingenjör med mod och målmedvetenhet att utveckla vårt arbetssätt. Du har ett tekniskt kunnande och erfarenhet av att arbeta systematiskt och lösningsfokuserat. Vi söker dig med en arbetsmiljöingenjörsutbildning eller vad bolaget bedömer likvärdigt. Du har troligtvis några års erfarenhet från liknande arbete.

Som person känner du ett stort ansvar för ditt arbete och tar gärna initiativ till utvecklingsarbete. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för verksamhetens behov.

Tjänsten är heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Urval kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Rekryteringsprocessen hanteras av Clockwork, och Vallviks Bruks önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Clockworks rekryteringskonsult Sofie Lambertsson via telefon: 0733512721 eller e-post: sofie.lambertsson@clwork.se. Mika Palmu, Unionen, finns att nå för frågor på 0270 621 35.

Tjänsten söker du via www.clockworkpersonal.se senast 19 april 2020. Vi arbetar med löpande urval, vilket medför att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – varmt välkommen med din ansökan!