Somas

Applikations- och utbildningsansvarig

Nu söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse med processkunnande inom Pappers- och massaindustrin som är redo för nya utmaningar.

OM VERKSAMHETEN

Somas tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor, samt genom distributörer. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ser långsiktighet i våra rekryteringar.

OM ROLLEN

I denna roll får du ett varierat arbete som innefattar tekniska processlösningar i kombination med mycket kundkontakt.

Din övergripande uppgift är att fungera som företagets applikationsexpert. Med din kunskap ger du råd och stöd gällande tekniska frågor inom pappers- och massasegmentet till vår säljorganisation. Ditt engagemang och kunskap bidrar till identifierade lösningar hos kund samt ökad teknisk kunskap hos medarbetare. Du ansvarar för omvärldsbevakningen inom affärssegmentet Papper & Massa.

Du ansvarar även för utbildningar på Somas Training Centre i Säffle med interna och externa utbildningar, samt är med och utvecklar vårt digitala kursutbud.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenheter från pappers- och massa industrin med god processkännedom samt kunskap inom instrumentering och styrsystem. Dina erfarenheter har du förvärvat i olika roller inom branschen.

Vi tror att du är en social och lösningsfokuserad person med stark drivkraft av att hjälpa kunder och bygga långsiktiga relationer. Detta i kombination med ett stort intresse för teknik och att få saker slutförda. Att vara lyhörd och anpassa ditt sätt att bemöta olika typer av människor kommer naturligt för dig. Du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för kunders krav och behov. Då tjänsten innebär många internationella kontakter så krävs det att du kommunicerar obehindrat på engelska.

VI ERBJUDER

Somas är en organisation som kännetecknas av god arbetsmiljö, hög servicegrad och kvalitet.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Vi erbjuder också en bra gemenskap med kompetenta kollegor i ett välskött företag. Du kommer kliva in i en ny roll på företaget, där du får en gedigen introduktion för att få en god förståelse för produkterna och företaget.

LÅTER DETTA INTRESSANT?

Du är välkommen att söka tjänsten med hjälp av formuläret här. Vi vill ha din ansökan senast 2021-09-26.
Vi bearbetar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta:
Marknadschef: Jan Dahlén, tel: 0533-69 18 89
HR ansvarig: Linda Magnusson, tel: 0533-69 17 27