SOMAS

Affärsutvecklare eftermarknad

SOMAS tillverkar egenkonstruerade ventiler och ställdon i företagets fabrik i Säffle. Försäljning sker till kunder över hela världen via egna lokala kontor samt genom distributörer. Vårt företag har en organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Vi bygger goda och långvariga relationer med såväl kunder som leverantörer och medarbetare och ser därför gärna en långsiktighet i våra rekryteringar. Vi söker nu en maskinarbetare till stångförråd.

I din roll som affärsutvecklare för eftermarknad ansvarar du för att marknadsföra, bygga upp och utveckla eftermarknadsförsäljning av service och reservdelar inom motorapplikationer, främst marina avgasmotorer. Du har ett självständigt ansvar för bearbetning av nya och befintliga kunder, tjänsten innefattar även resor. Du har breda kommunikationsytor där du sätter dig in i kundens verksamhet och driver utvecklingen och affären vidare hos både kunden och hos oss. Ansvarsområdet innefattar även rådgivning med tekniskt säljstöd där du svarar på tekniska frågor kring våra produkter.

Andra ansvarsområden är:
• Att medverka till att ta fram affärsstrategier och affärsplaner inom området
• Att delta i och slutföra förhandlingar
• Att hantera offerter och order

Kvalifikationer
För att matcha rollen ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund med erfarenhet från internationell försäljning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har resvana på internationell nivå. Har du erfarenhet från branschen är det meriterande.

Vem är du?
Som person är du försäljnings- och resultatinriktad och har ett sinne för att utveckla nya affärer. Du är lyhörd, social och tycker om att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar. Du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden. Du arbetar strukturerat och ser saker ur ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder
SOMAS är en organisation som kännetecknas av kvalitet, närhet och hög servicegrad. Som affärsutvecklare erbjuder vi dig varierande arbetsuppgifter, hög tekniknivå och framför allt möjlighet att vara delaktig i hela processen. Som nyanställd får du en gedigen introduktion av tjänsten samt produktutbildningar.

Låter detta intressant? Du är välkommen att söka tjänsten på ansokan@somas.se. Märk din ansökan med ”Affärsutvecklare 2019”. Vi vill gärna ha din ansökan senast 2019-09-16.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Servicechef: Henrik Johansson, tel: 0533-69 17 80
HR ansvarig: Linda Magnusson, tel: 0533-69 17 27