VSV Unite

Affärsområdesansvarig

Vill du jobba med affärs- och logistikutveckling på ett marknadsledande företag inom skogslogistik? Är du dessutom en erfaren och kommunikativ ledare med ett högt eget driv? Sök då tjänsten som Affärsområdesansvarig på Unite Logistics.

Om rollen

I rollen som affärsområdesansvarig för Unite Logistics är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

  • Vidareutveckla våra affärskoncept
  • Leda och utveckla vår duktiga personal, med ansvar för fem medarbetare inom transportledning och flödeskoordinering.
  • Utveckla och förbättra våra interna processer
  • Säkerställa förväntat ekonomiskt resultat, med fokus på en effektiv transportplaneringDu arbetar nära din kollega i motsvarande roll inom affärsområde Rundvirke, samt rapporterar till Verksamhetschef Logistik.

Du är en del av koncernens ledningsgrupp, där du har en aktiv och framåtlutad roll i att bidra till utvecklingen av koncernen som helhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placeringsort Karlstad.

Om dig/Vem är du?

Vi söker dig som har vana av personalledande befattningar och är en erfaren och duktig affärsutvecklare.

Du har en akademisk grundexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet, gärna inom logistik. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av logistikbranschen, där även kunskaper kring skogsindustrins förutsättningar och behov är en fördel. Erfarenhet av tjänsteförsäljning, förhandlingsvana och avtalshantering är meriterande. Du är en duktig kommunikatör på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, resultatfokuserad och med ett stort eget driv kring utveckling. Du har stort logistikkunnande och är starkt affärsmässig samt dokumenterat duktig på att bygga vinnande lag.

Om arbetsgivaren

VSV Unite är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra.

Företaget ägs av anslutna entreprenörer och åkare. 200 små och stora företag bildar tillsammans VSV Unite, där totalt ca 700 personer är engagerade i verksamheten på regelbunden basis. Huvudkontoret ligger i Karlstad, där 35 medarbetare är anställda. Omsättningen uppgår till drygt 1,75 miljarder SEK.

Vi avverkar skog, fraktar rundvirke, markbereder, röjer, arbetar med biobränsle. I vårt helägda dotterbolag Unite Logistics utför vi transporter av flis, spån, bark och sågade trävaror.

Tillsammans kan vi erbjuda rejäla resurser av bilar, maskiner och genuin skogskompetens. Efter att ha växt tillsammans med våra kunder verkar vi idag över stora delar av landet.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Verksamhetschef Logistik, Johan Svensson: tel. 070-547 07 65, johan.svensson@vsv.se. Läs mer och ansök här: Affärsområdesansvarig >