Fridh & Hell's Bygg

Affärsansvarig projektering

Fridh & Hell’s Bygg AB utvecklas och har många spännande projekt på gång. Nu söker vi en utvecklingsorienterad och affärsdriven medarbetare med ansvar för drift och utveckling av vår projekteringsavdelning.

Du kommer ansvara för försäljning och styrning av separata projekteringsuppdrag och uppdrag som genomförs i samverkan med våra affärsområden Husbygge & Hantverkstjänster samt Entreprenad.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från byggbranschen med ett speciellt fokus på projektering av träbyggnader och leverans av stommar i KL-trä. Har du dessutom erfarenhet av arbete med digitala verktyg ses det som ett plus.

Som person är du kundorienterad, affärsinriktad och nytänkande. Är du dessutom en positiv och lösningsorienterad så ökar chansen att du passar in i vårt lag.

Vi ser gärna att du har byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande.

Placeringsort är Bengtsfors och arbetsområdet sträcker sig över hela Mellansverige.

För att söka jobbet skickar dy din ansökan till personal@fhbygg.se

Om du har frågor om tjänsten så hör av dig till Jonas Fred Hell på e-post: jonas@fhbygg.se

Om Fridh & Hell’s Bygg

Fridh & Hell’s åtar sig allt inom bygg och erbjuder totalentreprenad på både stora och mindre uppdrag. Under vår 10-åriga historia har vi växt från 2 till 30 anställda och vår verksamhet fortsätter utvecklas i en positiv riktning. För att framtidssäkra verksamheten jobbar vi bland annat med att införa digitala lösningar samt med hållbarhetsfrågor.