Ragn-Sells

Affärsansvarig inom pappersindustrin

Ragn-Sells söker nu en affärsansvarig som i huvudsak skall utveckla och förbättra avsättningskanalerna för pappersindustrins avfall. Tjänsten är stationerad i Karlstad/Skoghall.

Arbetsuppgifter

Som affärsansvarig har du ett helhetsansvar för affären från att avfallet uppstår hos kund till att den slutgiltigt hittat en avsättning.

Du kommer i huvudsak arbeta med så kallat branschspecifikt avfall som till exempel fiberslam, mesakalk, askor etc. Eftersom du har ansvar i hela kedjan så kommer du både vara ute hos våra industrikunder men även hos de kunder som tar emot avfallet.

Du kommer även jobba mycket med logistik för att hitta kostnadseffektiva transporter för materialen. Tjänsten handlar både om att förbättra affären hos befintliga kunder men även nyförsäljning mot andra kunder i branschen.

Din profil

Som person är du drivande, har god samarbetsförmåga och är diplomatisk i dialogen med övriga i organisationen. Du är strukturerad och ordningsam som person, tydlig i din kommunikation, självgående och har förmåga att prioritera.

Du är också utvecklingsinriktad och bygger interna och externa nätverk som du nyttjar väl i arbetet. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom naturvetenskap eller logistik alternativt en gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. Arbetet är mycket varierande och kräver att du är flexibel och har förmåga att hitta lösningar på kort tid. Det är meriterande om du har erfarenhet av avfallshantering, logistik och/eller pappersindustrin. Tjänsten innebär en del resor i regionen så du måste ha körkort.

Ansökan

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-10-09. Urval sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdag med din ansökan. Ansök genom att registrera ditt CV på hemsidan. Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till Marknadsområdeschef Tommy Ohlsson på tommy.ohlsson@ragnsells.com.

Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige.

Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2300 personer i hela koncernen och 2019 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.