ÅF

ÅF söker fler kollegor inom Järnväg

Det händer mycket spännande på ÅF just nu! Vi är otroligt glada och stolta över att vår verksamhet inom Järnväg växer.

ÅFs järnvägsorganisation är nationell med kontor från Malmö till Sundsvall och genom ett nära samarbete mellan olika teknikområden utgör vi tillsammans en stark helhet. Vi arbetar med utredningar, idé- och förstudier, projektering av bygghandlingar och förvaltningsdata, granskning och besiktning. Vi hjälper även våra kunder med upphandlingar och godkännandeprocessen. Vi har nyligen erhållit vår AsBo ackreditering vilket gör att vi kan anta uppdrag kopplade till granskningar inom delsystemet Rullande Materiel (Fordon) och Trafikstyrning och Signalering (signalsystem för mark och fordon).

Våra uppdrag är ofta komplexa och vi jobbar i tvärdisciplinära team med några av ÅFs och nu även Pöyrys tillsammans 17 000 teknikexperter – vi älskar det då det är både kul och utvecklande.

Nu söker vi kollegor för följande roller:

  • Systemingenjör inom järnvägssystem
  • Teknisk projektledare inom järnvägssystem
  • Utredare/uppdragsledare för lokaliseringsutredningar, järnvägsplaner osv.
  • Projektör inom BEST+K
  • Uppdragsledare inom järnväg

Vi söker dig som har erfarenhet som systemingenjör eller teknisk projektledare inom järnvägssystem. Vi söker även dig som har erfarenhet som uppdragsledare eller utredare för lokaliseringsutredningar och järnvägsplaner. Vidare söker vi också dig som har flera års erfarenhet av projektering inom något av teknikområdena bana, el, signal, tele eller kanalisation alternativt erfarenhet inom uppdragsledning av större järnvägsprojekt.Troligtvis har du civil- eller högskoleexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.

Placering: Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping, Nässjö, Skövde, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Västerås, Växjö, Örebro

Rekryteringen sker löpande.

Läs hela annonsen här…