Valmet

Accountant

Valmet söker nu två Redovisningsekonomer som vill vara en viktig kugge i en verksamhet där det händer mycket, som gillar att ta egna initiativ och att driva utvecklings- och förbättringsarbete inom olika redovisningsprocesser.

Detta är en bred roll och du kommer att få jobba med olika typer av kvalificerade redovisningsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Periodiseringar, avstämningar och rapportering i samband med bokslut
  • Leasing
  • Pensioner
  • Anläggningtillgångar och anläggningsregister
  • Säkringsredovisning
  • Moms och skattefrågor
  • Utveckling av redovisningsprocesser

Vi söker dig som har en Ekonomisk utbildning med redovisning som inriktning. Har du jobbat på redovisnings- eller revisionsbyrå i 3-5 år så är det en merit. Du ska ha goda kunskaper om svenska redovisningsprinciper och gilla att dela med dig av både din kunskap och att stötta kollegor som back-up vid frånvaro. Ofta får vi frågor från våra kollegor i företaget och då är social kompetens och viljan att hjälpa till med rådgivning en självklarhet. Du ska också vara van med att jobba mot deadlines samt ha goda kunskaper i Office-paketet. Att du behärskar Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Dina personliga egenskaper, som vi värderar högt, är att du är kommunikativ, noggrann, strukturerad, tar egna initiativ samt har förmåga, att på egen hand, lösa situationer som kan uppstå.

Vi kan erbjuda dig ett fartfyllt jobb där du inte kommer sakna arbetsuppgifter. Du får jobba i en internationell miljö där kunden och människorna alltid står i fokus. Teamet närmast dig är ett härligt gäng trevliga, hjälpsamma personer med hög kompetens. Som anställd i Valmet har du tillgång till en förmånsportal med bl a friskvårdsersättning. Kompetensutveckling står högt på agendan och det jobbar vi ständigt med. Tjänsterna är visstidsanställning på 2 år.

Har vi fångat ditt intresse?

För frågor om tjänsten kontakta Anneli Olsson, Finance Manager +46 10 7870181

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Maria Emanuelsson, HR +46 54 171528

Du är välkommen att söka innan 31 augusti.