AFRY

Byggprojektledare till Industrial Civil

AFRY är ett innovativt konsultföretag som är rankat som en av de mest eftertraktade arbetsgivarna bland ingenjörer. Vill du bli en del av våra framgångar och visioner?

Industrial Civil ligger organisatoriskt under divisionen Process Industries i AFRY. I Process Industries arbetar vi exempelvis mot pappersmassaindustrin, vattenreningsverk, oljeraffinaderier och förstudier i utvecklings- och investeringsprojekt inom tunga industrin.

Vi söker dig som tycker att industrin är spännande och som har minst 10 års erfarenhet som byggledare alternativt byggprojektledare. Vi söker dig som kan leda ett bygge på site som beställarens projektledare men som också kan vara med i tidigt skede för att ta fram underlag gällande investeringsbeslut till ny- och ombyggnation. Cad-erfarenhet är meriterande för att ta fram enklare ritningar, men inget krav.

Som en del av AFRY´s affärsområde Process Industries kommer du vara delaktig i att leverera helhetslösningar till industrin. Tack vare AFRY´s breda kompetens och samarbetsvilja har vi fantastiska möjligheter att ta hem stora projekt och att leverera alla delar i ett projekt in-house. Spetskompetens finns alltid nära i AFRY.

Ett gott exempel på projekt som Industrial Civil arbetat med lokalt är Stora Ensos CLT-fabrik på Gruvön. Nationellt har vi också arbetat i Preems projekt ”Sunpine Ruby” i Piteå och Gasums nya biogasanläggning i Nymölla. Förutom byggledare arbetar även byggkonstruktörer, markprojektörer, arkitekter och projekteringsledare inom Industrial Civil.

Vi finns utspridda från Lund i söder till Umeå i norr.

Vem är du?

Erfaren byggledare från ex. entreprenörssidan eller byggprojektledare med vana från byggprojektering inom industrin.

Kan självständigt ta fram konceptlösningar för nya industrianläggningar och ombyggnationer av befintliga anläggningar inom industrin.

Strukturerad och pålitlig

Framsynt och motiverad att ta fram nya lösningar.

Genom att vara kommunikativ och prestigelös har du lätt att samarbeta med andra.

Meriterande

Erfarenhet från stora industriprojekt.

Kunskap om CAD

Erfarenhet av att leda projekt från tidiga skeden till färdig bygghandling.

Vi erbjuder

Vi erbjuder goda möjligheter till karriär och utveckling då Industrial Civil kommer att ha en god tillväxt inte bara i Karlstad utan i hela Sverige under det kommande året. Du får utrymme att vara kreativ och alla möjligheter att påverka i projekt. Dina arbetsuppgifter kommer att variera stort då ett uppdrag sällan är det andra likt. Kompetensutveckling genom utbildningar och erfarenhetsåterföring är något som AFRY uppmuntrar till. AFRY vill att du ska vara ditt bästa jag och vi kommer att hjälpas åt att komma dit.

I Karlstad är vi ett litet gäng inom Industrial civil med god sammanhållning och med högt i tak. AFRY Karlstad är dock en av förtagets större kontor där det alltid finns någon att ta en fika eller lunch med. Vi har flexibel arbetstid och bra förmåner inom företaget såsom friskvårdsbidrag och rabatter inom flertalet områden. Vi har många intressanta uppdrag framför oss på både nationell och internationell nivå. Många av våra uppdrag är sekretessbelagda och är en del av framtidens lösningar. Tillsammans med oss blir du också en del av framtidens innovativa och hållbara lösningar.

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Läs mer och ansök här