Träffa era framtida arbetskamrater på Hotspot

Behöver ni rekrytera personal framöver? Ett gyllene tillfälle att träffa blivande kompetens är på Hotspot 2021. För 23:e året i rad kommer studenter och arbetsgivare att mötas på den stora jobbmässan. Anmälan har öppnat, så passa på att boka en monterplats.

Den 17 februari 2021 är det dags för Hotspot igen. I år blir mässan något utöver det vanliga eftersom den genomförs digitalt.

– Trots den rådande pandemin skapar vi en plats för nätverkande, vilket känns helt fantastiskt. Det här är en viktig mötesplats för våra studenter och utställare, säger Julia Strandman, projektledare för Hotspot på Karlstads universitet.

Nätverka i digitala rum

Företagen som deltar kommer att skapa digitala rum istället för som tidigare en monterplats på plats på universitetet. Det blir annorlunda, men det öppnar också upp för stora möjligheter både för arbetsgivare och studenter.

I den digitala montern kan företagen berätta om sin verksamhet, svara på studenternas frågor och knyta viktiga kontakter inför framtida rekryteringar, praktikantplatser, sommarjobb och ex-jobb. Man kan hitta studenter med rätt kompetens tack vare sökfunktionen och det går fint att ha enskilda samtal. Dessutom kan man chatta, visa filmer, bilder och annonser. Och hur många som helst från respektive företag kan vara med. 

Den digitala plattformen för mässan har skapats med hjälp av Graduateland som har stor erfarenhet av att arbeta med event online. De har arrangerat flera virtuella mässor tidigare och de hjälper till med teknisk support innan, under och efter mässan om det behövs. 

En monterplats kostar 12 000 kronor. Läs mer om vad som ingår i monterpaketet här.

100 platser på mässan

Som en av huvudsponsorerna för Hotspot är vi på Paper Province förstås med och vi hoppas att många av våra medlemsföretag hänger på. 

Det finns 100 platser på mässan, så skynda er att boka in en plats redan idag: https://hotspot.kau.se/boka-plats/

Läs mer om Hotspot här: https://hotspot.kau.se

Vid vidare funderingar kontakta projektledare Julia Strandman på Karlstads universitet, julia.strandman@kau.se