Guldvargen-nominering för forskning är konst

 

Paper Province är tillsammans med Bulldozer Kommunikationsbyrå ett av fyra företag som nominerats till “Årets innovative” i Guldvargen 2018. Detta tack vare den innovativa vernissagen där forskningsprojekt tolkades och visades upp som konst på Karlstad CCC.

I årets Guldvargen finns sex kategorier, varav Årets innovative är en av dem. Det är även under denna kategori som Paper Province har möjlighet att ta hem en utmärkelse.

Den 7 december arrangerade Paper Province, tillsammans med Karlstads universitet, en vernissage där aktuella forskningsprojekt illustrerades. Syftet var att ge näringslivet en inblick i forskningen och hur den kan användas för att stärka företagens konkurrenskraft.

Hur forskning blev konst

“Forskning är Konst” – skapades genom att vi lät formgivare på Bulldozer kommunikationsbyrå tolka elva forskningsprojekt och skapa grafiska konstverk. Dessa skulle kunna stå för sig själva men även fungera som diskussionsunderlag för forskarna. Läs mer…

Tavlorna kommer att hängas upp på Karlstad CCC den 20 mars för allmänheten att se. Så är du nyfiken, ta dig en titt och lär dig samtidigt om den pågående forskningen.