Greenhouse enda utbildningsföretaget bland Gasellföretagen

Dagens Industri arrangerar varje år Di Gasell där de snabbaste växande företagen utses till Gaseller som en hyllning till deras framgång.

– Vi är mycket stolta och glada att Greenhouse i år är bland de 32 nominerade företagen i Värmland och att vi faktiskt hamnat på en ärofylld tionde plats, säger Anders Österberg, VD Packaging Greenhouse.

Greenhouse kan nu titulera sig Di Gasell 2018. Detta som enda utbildningsföretaget i Värmland. Bakgrunden ligger i personalens entusiasm och arbetsglädje, den goda omsättningen och att personalstyrkan under de senaste åren mer än fördubblats.

– Vi är verksamma inom en bransch som är mer spännande än någonsin; pappersbranschen, säger Håkan Envall.

– Plasten ska bort och växthusgaserna likaså och lösningen finns i skogen! Det är ju inte bara fossil olja som kan ersättas av trä. Både bränsle, plaster och tyger kan skapas av förnybar skogsråvara, säger Österberg.

Greenhouse är en fristående aktör med fokus på forskning och utbildning.

En del av framgångssagan är Greenhouse professionella team som lyssnar på sina kunders behov. De skräddarsyr utbildningar som bidrar till att företag utvecklas och att individerna växer vilket skapar entusiasm och arbetsglädje. Detta i sin tur bygger framtidstro i en hållbar bransch.

Förutom skräddarsydda utbildningar utvecklar Greenhouse morgondagens mätinstrument och erbjuder ett flertal olika mättjänster, där CEPI-CTS är ett exempel på jämförande provning.