Eurocon öppnar regionkontor i Karlstad

Ett av Paper Province färskaste medlemsföretag, Eurocon, breddar sin verksamhet genom att etablera ett regionkontor i Karlstad. Målet är att kontoret ska växa till 15-25 medarbetare.

– Vår affärsidé är att erbjuda spetskompetens i projekten, säger vd Christer Karlsson.

Bolaget finns på tolv orter runt om i Sverige och har i nuläget 270 anställda.

Starkt nätverk skapar stabil grund

Christer har arbetat på olika konsultbolag sedan 1996, bland annat ÅF och Sweco. Med kontoret på Karolinen som bas ser han stora möjligheter att resa och sälja Eurocons tjänster i Värmland och Örebrotrakten. Det är i regionen som de stora bruken finns, och med dem möjligheter för Eurocon att sälja in sina effektiviseringslösningar till skogsindustrin.

– Jag ser uppstarten av ett nytt kontor här i Karlstad som ett blankt papper. I ryggen har jag hela Eurocons stora kompetens och starka nätverk.

Christer kan beskrivas som en driven entreprenör, en person som vill utveckla och se en produkt gå från planeringsstadiet till färdig fabrik.

– Teknikintresset har funnits från början och jag har alltid tyckt om att se projekt, byggnader och vad det än må vara växa fram och vara med från projektstart till färdig produkt.

Läs mer om Eurocon här!