Efterlysning: OH-blad till skyddsvisir för att hjälpa vården

Har du överblivna OH-blad liggandes på kontoret? Då tar vi gärna emot dem för att kunna stötta sjukvården i den rådande coronakrisen.

Paper Province nätverk är stort och det vill vi ta till vara på för att hjälpa sjukvården med skyddsmaterial. Därför skickar vi ut en efterlysning bland våra medlemmar och samarbetspartners. Har du OH-blad med minst 0,5 millimeters tjocklek hemma eller på din arbetsplats som du kan skänka? Hör av dig till oss! Vi kan ordna så att de kommer till lämplig visirverkstad via post. Vi kan också komma och hämta bladen på ert kontor om ni finns i Karlstad med omnejd.

3d-printar åt vården

Paper Province deltar i ett initiativ ihop med The Wood Region, Dalarna Science Park och Torsby Kommun för att hjälpa sjukvården med skyddsutrustning. The Wood Region 3d-printar bågar till skyddsvisir som det råder stor brist på i vården just nu. För tillfället skickas delarna vidare till Stockholm för montering, men planen är att börja tillverka hela visiren lokalt i Värmland och Dalarna. För att åstadkomma detta behövs OH-bladen som vi nu hoppas att du kan hjälpa oss med.

Om du vill bidra genom att skänka OH-blad så hör av dig till a.aman@paperprovince.com för mer information om nästa steg.

Image

Annica Åman

Communications Manager and Team Leader

+46 (0)70 250 94 43

annica.aman@paperprovince.com