Distansutbildning i en riktig framtidsbransch – träbyggnation

Arbetar du redan i byggbranschen och vill vidareutbilda dig till produktionsledare? Missa inte YH-utbildningen Produktionsledare industriell träbyggnation. Sista ansökningsdag har passerat, men det går fortfarande att göra en sen anmälan.

Yrkeshögskole-utbildningen till produktionsledare inom industriell träbyggnation genomförs under två terminer och till största delen på distans, det är bara sex fysiska träffar under året. Den är perfekt anpassad för dig som i dag arbetar i ett företag som producerar och framställer byggnader; trähusföretag, företag som producerar byggkomponenter och byggföretag eller för dig som vill komma in i en mycket viktig och spännande bransch.

Utbildningen ger förutsättningar för en ledande roll inom processen för träbyggnation och förbereder för yrkesroller som arbetsledare montagearbetsplats, arbetsledare produktionsenhet, montageledare bygg, montageplatschef eller produktionsledare industriell träbyggnation

Träcentrum i Nässjö är ansvarig för genomförandet av utbildningen som ges tillsammans med Tekniska högskolan i Jönköping.

Utbildningen är på 200 YH poäng och leder till Yrkeshögskoleexamen Produktionsledning industriell träbyggnation.

Förkunskapskravet är grundläggande behörighet, det vill säga gymnasieexamen. Om du är intresserad av utbildningen och inte uppfyller de formella behörighetskraven kan du begära att arrangörerna gör en individuell kompetenskartläggning av dina samlade meriter.

Läs mer här