Ansök om prestigefyllda GreenTech Award

Sitter ditt företag på en grön lösning som kan hjälpa till att vända klimatförändringarna? Då kan ni ansöka om GreenTech Award, ett internationellt pris som delas ut på GreenTech-festivalen i Berlin 2019 till de innovationer och innovatörer med störst potential att skapa förändring.

De fyra priskategorierna är Innovation of the Year, Rising Star of the Year, Start-up of the Year och Game Changer of the Year. En man och en kvinna kommer också att utses till Forward Actors of the Year. Alla företag som har lösningar inom någon av tävlingens kategorier har chans att vinna. Huvudkriteriet är att lösningarna ska vara miljövänligare än de som redan finns på marknaden. Ansökan stänger 31 januari. Läs mer och registrera din ansökan på www.greentechfestival.com.

Festivalen och prisutdelningen anordnas i Berlin 23-25 maj i år. Arrangemanget är ett av världens största inom innovation och i år deltar vår granne Norge som officiellt partnerland.
GreenTech Festival handlar om positiv förändring, skriver arrangörerna på sin webbsida. Ett tillfälle att träffa andra innovativa företag och upptäcka nya teknologier från hela världen.