Möjlighet för företag som jobbar med framtidens livsmedel

Nu finns en möjlighet för företag som jobbar med framtidens livsmedel att bli en del av ett acceleratorprogram som hjälper er att växa och utvecklas. Det är projektet BioeconomyVentures som söker EU-baserade små och medelstora företag som helt kostnadsfritt ges möjlighet att delta i programmet som bland annat innebär utbildningar, nätverkande, matchning mellan företag och investerare, samt internationell synlighet.

Paper Province är de nordiska ländernas ambassadör för BioeconomyVentures, som är en plattform för lovande unga företag med koppling till bioekonomi. Nu lanserar BioeconomyVentures ett program riktat till företag som bidrar till att utveckla framtidens livsmedel. Ansökan är öppen till och med 26 juli och för de företag som beviljas en plats innebär programmet en möjlighet att närma sig en önskad marknad och knyta viktiga kontakter.

I det sex månader långa programmet ingår bland annat:

  • utbildning och mentorskap
  • nätverksmöjligheter och pitcharrangemang
  • matchmaking med investerare och företag
  • möjlighet till innovationsutmaningar och långsiktiga partnerskap med ledande företag
  • internationell synlighet och exponering genom BioeconomyVentures ambassadörsnätverk

13 juli anordnas ett webbinarium som ger dig kunskap om programmet, tillgängliga företagsutmaningar och tips på hur du ansöker. Delta på webbinariet här: https://www.f6s.com/bioeconomyventures-oc1-webinar

Här kan du läsa mer om programmet och ta del av detaljer kring hur du ansöker om en plats: https://platform.bioeconomyventures.eu/opencalls-innovators/future-of-food/

Om du har frågor, vill veta mer eller få ett personligt coachande samtal inför din ansökan så tar du kontakt med projektledaren Pierre Kerhascoet via e-post pierre.kerhascoet@bioeconomyfoundation.com och uppger att du har blivit tipsad om utlysningen av Paper Province.

Image

Magnus Persson

Projektledare


+46 (0)70 342 79 41
magnus.persson@paperprovince.com