Papermakers Night
Datum: 8/11

Papermakers Night

Nätverka med branschkollegor och inspireras av spännande talare, ät god mat och mingla under Papermakers Night. Två gånger per år bjuder vi in till denna långa tradition. Nu är det snart dags igen – den 8 november är du välkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad.

Exakt hur kvällen kommer att se ut återstår att se. Programmet är under uppbyggnad och kommer uppdateras här löpande. En sak vet vi dock, det bjuds alltid på intressanta insikter från duktiga talare, god mat, trevlig underhållning och möjlighet att lära känna nytt folk i branschen eller umgås med redan kända ansikten.

Ydreskog pratar digitalisering
I den blandade kompotten av talare står det klart att Lars Ydreskog från Combitech finns med. Han kommer för att bjuda på lite smått och gott inom digitalisering.
– Vi jobbar just nu intensivt med flera industrier där vi bland annat är partner till LKAB i deras framtida gruva som skall vara helt koldioxidfri och ha en produktivitet som är 50-60 procent högre. Jag tror att det finns mycket att lära mellan olika branscher där vi på Combitech försöker att ha rollen att guida företag in i framtiden. Hoppas att jag kan ge lite inspiration till er, säger han.

Anmäl mig nu!

När: Registrering kl. 16.30, start kl. 17.00
Vart: Elite Stadshotellet, Karlstad
Kostnad: 495 kr + moms för medlemmar, 795 kr + moms för icke medlemmar.
Sista anmälan och avanmälan 1 november. Ej avanmäld plats faktureras 300 kr + moms.