IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
12 March 2015

Utlysning: Innovationsprojekt i företag

Har du ett innovativt utvecklingsprojekt med internationell marknadspotential, som är i ett så tidigt utvecklingsskede att banker, investerare och andra privata finansiärer ännu inte vågar satsa på det? Då kan ni få bidrag från Vinnova för att utreda marknadsförutsättningarna och gå från idé till fungerande prototyp eller version.

Du som kan söka befinner dig i en tidig utveckling av en produkt, en tjänst eller ett koncept som är nyskapande eller väsentligt bättre än vad som redan finns i branschen. För att du ska kunna söka ska du vara ett svenskt aktiebolag eller ekonomisk förening med max 250 anställda.

BIDRAG I TVÅ NIVÅER

1. Full finansiering upp till 500 000 kronor
Företag som har bedrivit verksamhet i upp till fem år kan ansöka om 100 procents finansiering av ett projekt.
2. 25-50 procents finansiering upp till 5 miljoner kronor
Om projektet behöver mer finansiering än 500 000 kronor eller om företaget som söker har funnits i mer än fem år kan vi finansiera projektet med upp till 50 procent.
Utlysningen ersätter tidigare utlysningar Forska&Väx och VINN NU.

VIKTIGA DATUM

Sista ansökningsdag: 24 mars, kl.14:00
Beslutsdatum 4 juni

För mer information och anmälan

 

Fler Nyheter

flik
22
June
Nyheter
Av: m-wangestam

Stöd till aktiva inom biobaserad ekonomi

Har ni vad som behövs för att lyckas med er biobaserade ekonomi? Om svaret på frågan är nekande kanske ni vill ta hjälp av SuperBio. De arbetar med att stödja nya lovande värdekedjor inom biobaserad ekonomi och erbjuder en rad innovationstjänster till SMF-företag.

Läs mer
flik
22
June
Nyheter
Av: m-wangestam

Två års studier ledde direkt till drömjobbet som mälderist

Selma Sehalic stormtrivs på mälderiet på Gruvöns bruk. Men den första veckan på det nya jobbet var omtumlande. En helt ny miljö jämfört med kontoren som hon var van vid. ”Det är så stort och man kan lätt gå vilse. Det första steget var att hitta från omklädningsrummet till min arbetsplats.”

Läs mer
flik
22
June
Nyheter
Av: robert-rundberget

SOMAS får ny rekordorder - del av BillerudKorsnäs miljardsatsning på Gruvön

SOMAS i Säffle, har slutit ett ramavtal med BillerudKorsnäs gällande Hand-, Regler, On/Off- och Spjällbackventiler för byggnationen av ny kartongmaskin (KM7) vid BillerudKorsnäs anläggning Gruvön i Grums. Det är den största ordern i SOMAS historia sett till antal ventiler och innebär löpande leveranser under ett år med första leverans hösten 2017.

Läs mer
flik
16
June
Nyheter
Av: robert-rundberget

Tre Paper province-företag i Treesearch

I onsdags offentliggjordes den nationella forskningsplattformen Treesearch. Satsningen stöds av Vinnova med 70 miljoner kronor, vilket gör den till den största skogliga forskningsinsatsen någonsin i Sverige. Tre av Paper Province medlemsföretag deltar i projektet.

Läs mer