IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
12 March 2015

Utlysning: Innovationsprojekt i företag

Har du ett innovativt utvecklingsprojekt med internationell marknadspotential, som är i ett så tidigt utvecklingsskede att banker, investerare och andra privata finansiärer ännu inte vågar satsa på det? Då kan ni få bidrag från Vinnova för att utreda marknadsförutsättningarna och gå från idé till fungerande prototyp eller version.

Du som kan söka befinner dig i en tidig utveckling av en produkt, en tjänst eller ett koncept som är nyskapande eller väsentligt bättre än vad som redan finns i branschen. För att du ska kunna söka ska du vara ett svenskt aktiebolag eller ekonomisk förening med max 250 anställda.

BIDRAG I TVÅ NIVÅER

1. Full finansiering upp till 500 000 kronor
Företag som har bedrivit verksamhet i upp till fem år kan ansöka om 100 procents finansiering av ett projekt.
2. 25-50 procents finansiering upp till 5 miljoner kronor
Om projektet behöver mer finansiering än 500 000 kronor eller om företaget som söker har funnits i mer än fem år kan vi finansiera projektet med upp till 50 procent.
Utlysningen ersätter tidigare utlysningar Forska&Väx och VINN NU.

VIKTIGA DATUM

Sista ansökningsdag: 24 mars, kl.14:00
Beslutsdatum 4 juni

För mer information och anmälan

 

Fler Nyheter

flik
22
August
Nyheter
Av: m-wangestam

Ny vd och koncernchef på Projektengagemang

Vårt medlemsföretag Projektengagemang får ny vd och koncernchef. Styrelsen har utsett Per Hedebäck. Han tillträder den 1 oktober och efterträder Per-Arne Gustavsson. Per-Arne Gustavsson grundade arkitekt- och teknikkoncernen 2006 och tänker nu gå i pension.  

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök pengar till miljöstudie

Energimyndigheten utlyste härom dagen 12,6 miljoner kroner för att små och medelstora företag ska kunna ansöka om stöd för att göra en studie inför en energieffektiv investering. Sista ansökningsdag är 31 december 2017.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök Valmet Tissue Technology Award

Har du, eller någon du känner, en idé som kan göra framtidens pappersindustri miljövänligare? I så fall kan du ansöka om Valmets utmärkelse Tissue Technology Award och tillhörande pris senast 1 november.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Idéverkstad för ett hållbart Säffle

Under våren genomförde Paper Province en idéverkstad tillsammans med representanter från näringsliv, skola och offentligheten i Säffle för att identifiera möjligheter till hur orten med hjälp av skoglig bioekonomi kan ställa om och bli mer hållbar. Så här gick det till.

Läs mer