IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
12 March 2015

Utlysning: Innovationsprojekt i företag

Har du ett innovativt utvecklingsprojekt med internationell marknadspotential, som är i ett så tidigt utvecklingsskede att banker, investerare och andra privata finansiärer ännu inte vågar satsa på det? Då kan ni få bidrag från Vinnova för att utreda marknadsförutsättningarna och gå från idé till fungerande prototyp eller version.

Du som kan söka befinner dig i en tidig utveckling av en produkt, en tjänst eller ett koncept som är nyskapande eller väsentligt bättre än vad som redan finns i branschen. För att du ska kunna söka ska du vara ett svenskt aktiebolag eller ekonomisk förening med max 250 anställda.

BIDRAG I TVÅ NIVÅER

1. Full finansiering upp till 500 000 kronor
Företag som har bedrivit verksamhet i upp till fem år kan ansöka om 100 procents finansiering av ett projekt.
2. 25-50 procents finansiering upp till 5 miljoner kronor
Om projektet behöver mer finansiering än 500 000 kronor eller om företaget som söker har funnits i mer än fem år kan vi finansiera projektet med upp till 50 procent.
Utlysningen ersätter tidigare utlysningar Forska&Väx och VINN NU.

VIKTIGA DATUM

Sista ansökningsdag: 24 mars, kl.14:00
Beslutsdatum 4 juni

För mer information och anmälan

 

Fler Nyheter

flik
16
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Och vinnaren i vår frågesport är…

Under arbetsmarknadsdagen Hotspot på Karlstads universitet arrangerade Paper Province en frågesport där det gällde att svara på frågor om de 15 medlemsföretag som deltog under dagen. Det skapades en himla massa kontakter under dagen och en lycklig student tog hem en Apple TV 4K.

Läs mer
flik
13
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Peter Lindgren ny fabrikschef på Gruvön

BillerudKorsnäs har utsett Peter Lindgren till ny fabrikschef för produktionsanläggningen i Gruvön. “Jag ser verkligen fram emot att vara med och skapa framtidens Gruvön och är mycket glad över att få göra denna spännande resa tillsammans med alla duktiga medarbetare”, säger Lindgren om sin nya position.

Läs mer
flik
12
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Vad sysslar ni egentligen med, Autotech

Härom dagen besökte vi vårt medlemsföretag Autotech och passade på att fråga Emelie Löfman, vd på företagets karlstadskontor – Vad syssnar ni med egentligen? Här är hennes svar.

Läs mer
flik
9
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

För att vi kan

“If you don’t stand for something, you’ll fall for anything”, rappade Chuck D i Public Enemy 2007. Paper Province står för en hållbar samhällsutveckling där vi ersätter fossila råvaror med förnybara biologiska råvaror, som exempelvis trä. Det är inget man gör halvhjärtat. Det krävs bergfast övertygelse och blixtrande handlingskraft. Och det har vi. Kosta vad det vill – pengar har vi i…

Läs mer