IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
3 October 2017

Stärk innovationsklimatet på ditt företag – delta i ett 7-stegsprogram

För att företagen ska klara av de omställningar som digitaliseringen för med sig är det viktigt med ett starkt innovationsklimat. Därför erbjuder nu PiiA ett 7-stegsprogram för att identifiera, analysera och förbättra förutsättningarna för innovation.

Hösten 2016 genomförde det strategiska innovationsprogrammet Processindustriell IT och Automation (PiiA) en studie för att kartlägga innovationsklimatet inom svensk processindustri. Studien genomfördes av RISE SICS. I korthet visade den en stor potential för ett bra innovationsklimat inom svensk processindustrin men att förutsättningarna är begränsade. Studien utökas nu under ytterligare tre år och den här gången kan även bolag som är kopplade till processindustrin vara med.

Det kostnadsfria programmet startar vecka 45. Är du intresserade av att delta, kontakta Cecilia Hyrén, projektledare på RISE ICT/SICS i Västerås. Antalet platser är begränsat. Sista anmälan är den 20:e oktober.

För att ta del av erbjudandet måste ditt företag vara programsponsor för PiiA.

Mer information och kontaktuppgifter hittar du här.

PiiA står för Processindustriell IT och Automation och är ett strategiskt innovationsprogram finansierat av VINNOVA, Energimyndigheten och Formas. Värdorganisation är RISE SICS Västerås.

 

Fler Nyheter

flik
15
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Utveckla ditt företag med agil kompetensutveckling

Qualifier hjälper ledare att utveckla sina verksamheter med hjälp av agil kompetensutveckling. Arbetssättet grundar sig på egna erfarenheter och har utvecklats från den praktiska verkligheten. ”Jag saknade konceptet i mina tidigare yrkesroller som produktionschef och planeringschef,” säger Simon Sachs Ståhl.

Läs mer
flik
12
January
Nyheter
Av: m-wangestam

New name and ownership for Mondi Sunne - from now OptiPack

Mondi Sunne will operate under new ownership and will be named OptiPack AB from 11 January 2018.

Läs mer
flik
8
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Sök sommarjobb på Gruvöns bruk

Sommaren närmar och med den semestertider. Är du över 18 år och på jakt efter sommarjobb? BillerudKorsnäs Gruvöns bruk i Grums har ett stort antal spännande yrken att söka. Missa inte sista ansökningsdag – den 28 februari.

Läs mer