IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
19 September 2017

Projektengagemang expanderar i Indien

Paper Province medlemsföretag Projektengagemang har vunnit flera nya internationella order. De nya uppdragen betyder bland annat att de får fortsatt förtroende att konstruera ett industriellt vattenreningsverk i Saudiarabien samt ett värmekraftverk i Indien.

 

Den ökade orderingången innebär att Projektengagemangs verksamhet i Chennai fortsätter att växa. Totalt kommer det att göras plats för ytterligare drygt 20 medarbetare.

– För de kompetenser vi har ser vi en betydligt större efterfrågan i Indien, men även i stora delar av Mellanöstern. För att kunna möta det ökade behovet kommer vi därför att ytterligare stärka upp vår kapacitet i Chennai. Vi arbetar dessutom med att öka samverkan mellan våra indiska och svenska verksamheter, säger Hans Paulsson, Affärsområdeschef Industri & Energi, i ett pressmeddelande.

Projektengagemang grundades 2006 och finns på fler än trettio orter runtom i Sverige. Koncernen består av mer än 1 000 medarbetare och erbjuder tjänster inom arkitektur, industri och energi, installation samt bygg och anläggning.

I Indien ligger kontoret på östkusten, i staden Chennai. På plats arbetar drygt 40 ingenjörer med multidisciplinära tjänster inom projektledning, maskin- och anläggningskonstruktion, beräkning, energi och infrastruktur.

Fler Nyheter

flik
15
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Utveckla ditt företag med agil kompetensutveckling

Qualifier hjälper ledare att utveckla sina verksamheter med hjälp av agil kompetensutveckling. Arbetssättet grundar sig på egna erfarenheter och har utvecklats från den praktiska verkligheten. ”Jag saknade konceptet i mina tidigare yrkesroller som produktionschef och planeringschef,” säger Simon Sachs Ståhl.

Läs mer
flik
12
January
Nyheter
Av: m-wangestam

New name and ownership for Mondi Sunne - from now OptiPack

Mondi Sunne will operate under new ownership and will be named OptiPack AB from 11 January 2018.

Läs mer
flik
8
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Sök sommarjobb på Gruvöns bruk

Sommaren närmar och med den semestertider. Är du över 18 år och på jakt efter sommarjobb? BillerudKorsnäs Gruvöns bruk i Grums har ett stort antal spännande yrken att söka. Missa inte sista ansökningsdag – den 28 februari.

Läs mer