IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
15 September 2017

Pöyry till nya lokaler

Paper Province medlemsföretag Pöyry flyttar nu in i helt nya och mer ändamålsenliga lokaler i Inre Hamn i Karlstad.

Pöyry är ett företag som insett hur viktigt det är att medarbetarna trivs, och att de får arbeta i miljö som inspirerar. Kanske är det därför de nu flyttar in i helt nya och fräscha lokaler i Inre Hamn i Karlstad, endast några hundra meter från sitt förra kontor.

– Eftersom vi har en blandning av både lokala och internationella kunder är det viktigt för oss att vara nära centrum och ha tillgång till goda och enkla kommunikationer. Att vi dessutom har nära till lunch och fik, och att huset har gemensamma ytor som gym, takterass och konferenslokaler gör att det känns helt rätt i tiden, säger kontorschefen Ola Brundin, som uppmanar alla gamla och potentiella kunder att ta en sväng förbi i de nya lokalerna i Skeppet på Tullhusgatan 1B.

Fler Nyheter

flik
21
September
Nyheter
Av: robert-rundberget

Papper vs plast och glas - vilket förpackningsmaterial är miljövänligast?

Olika material har olika egenskaper som gör dem olika lämpade för att innehålla olika produkter och livsmedel. Frågan är: vilket material är miljövänligast om man räknar in förpackningens hela livscykel från tillverkning till användning och återvinning. Så här säger forskarna vid Karlstads universitet.

Läs mer
flik
20
September
Nyheter
Av: robert-rundberget

Nytt butikskoncept med enbart träprodukter

“Trä” Så heter en ny butik som slagit upp sina portar i Inre Hamn i Karlstad. Och sortimentet är precis vad namnet lovar.

Läs mer
flik
19
September
Nyheter
Av: m-wangestam

Projektengagemang expanderar i Indien

Paper Province medlemsföretag Projektengagemang har vunnit flera nya internationella order. De nya uppdragen betyder bland annat att de får fortsatt förtroende att konstruera ett industriellt vattenreningsverk i Saudiarabien samt ett värmekraftverk i Indien.

Läs mer
flik
19
September
Nyheter
Av: robert-rundberget

Stora Enso Skoghalls bruk firar 100 år

När ett av Värmlands största företag i förra veckan fyllde hundra år firade de med att bjuda sina anställda på familjedag i Mariebergsskogen och festkväll med trerätters på Karlstad CCC. Dessutom bjöds politiker och beslutsfattare in till ett halvdagsseminarium om hållbar utveckling, där bland andra Stora Ensos Sverigechef Per Lyrvall pratade om bioekonomins potential.

Läs mer