IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
15 September 2017

Pöyry till nya lokaler

Paper Province medlemsföretag Pöyry flyttar nu in i helt nya och mer ändamålsenliga lokaler i Inre Hamn i Karlstad.

Pöyry är ett företag som insett hur viktigt det är att medarbetarna trivs, och att de får arbeta i miljö som inspirerar. Kanske är det därför de nu flyttar in i helt nya och fräscha lokaler i Inre Hamn i Karlstad, endast några hundra meter från sitt förra kontor.

– Eftersom vi har en blandning av både lokala och internationella kunder är det viktigt för oss att vara nära centrum och ha tillgång till goda och enkla kommunikationer. Att vi dessutom har nära till lunch och fik, och att huset har gemensamma ytor som gym, takterass och konferenslokaler gör att det känns helt rätt i tiden, säger kontorschefen Ola Brundin, som uppmanar alla gamla och potentiella kunder att ta en sväng förbi i de nya lokalerna i Skeppet på Tullhusgatan 1B.

Fler Nyheter

flik
13
December
Nyheter
Av: robert-rundberget

Forskning blev konst

7 december arrangerade Paper Province tillsammans med Karlstads universitet ett unikt vernissage där aktuella forskningsprojekt visades upp som konst på Karlstad CCC. Syftet var att ge näringslivet en inblick i vilken forskning som bedrivs och hur den kan användas för att stärka företagens konkurrenskraft.

Läs mer
flik
13
December
Nyheter
Av: m-wangestam

På väg mot studentliv och bi-strömmar i Kina

Om några dagar reser Tobias Söderbom Olsson och Gustav Lilliecreutz till Hong Kong. De har blivit antagna som utbytesstudenter på The Chinese University of Hong Kong. De kommer även utföra ett uppdrag åt Paper Province. ”Vi ska titta på de kinesiska sågverkens produktionskedjor och deras bi-strömmar”, säger Tobias Söderbom Olsson.

Läs mer
flik
11
December
Nyheter
Av: m-wangestam

De spanar efter en stor miljöbov på sjukhuset - plastpåsar

Landstinget i Värmland har pekat ut plastpåsar som en av tio engångsprodukter som ger stora klimatavtryck. Det är bakgrunden till att tjugo personer ger sig ut i verksamheten på sjukhuset för att undersöka hur processerna kring plastpåsar ser ut. ”Vi tittar på problem och utmaningar i en användares verklighet för att ta reda på om det kan skapa bättre lösningar”, säger Camilla Evensson, projektledare på…

Läs mer
flik
6
December
Nyheter
Av: m-wangestam

Stort engagemang för ett hållbart Hammarö

”Bygg nya hus i trä. Gör Hammarö till Sveriges bästa cykelkommun. Gör klimatsmarta upphandlingar i kommunen. Ordna en buss (av trä) som går på biobränsle till Karlstad. Få källsorteringen på Hammarö att fungera.” Kreativiteten flödar på workshopen Klimatsmart Hammarö.

Läs mer