IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
5 March 2015

Nordic Paper nominerade till Guldvargen

Nordic Paper fortsätter att profilera sig. Den senaste stora kampanjen om Biokraft, pappret som är helt återvinningsbart och som bland annat konverteras till matavfallspåsar, är nominerad i kategorin ”Årets B2B” på Guldvargengalan i Karlstad den 13 mars.

Kampanjen är framtagen tillsammans med Partners Reklambyrå i Karlstad och innefattar bl a en film, som visar papprets unika egenskaper. Filmen är basen i en större kampanj, med målet att få Sveriges kommuner att välja BioKraft matavfallspåsar. Guldvargengalan har arrangerats sedan 1992 av Marknadsföreningen i Värmland. Galan hyllar länets främsta kommunikationsinsatser och går av stapeln på Karlstad CCC.

EN FJÄDER I HATTEN

– Vi är stolta över att tillsammans med Partners Reklambyrå vara nominerade i den här prestigefyllda tävlingen. Det känns som en fjäder i hatten. Ett av våra primära mål är att marknadsföra oss lokalt och globalt. Lokalt kanske inte så många vet exakt vad vi håller på med, men det är något vi verkligen jobbar på att förändra, säger Marie Stenquist, kommunikationsansvarig på Nordic Paper.

Tillägg 2015-03-16: Årets B2B tilldelades TV4.

Nils Vangstad, Partners Reklambyrå, Camilla Olsson, Partners Reklambyrå, Marie Stenquist, Nordic Paper, Maria Saxén, Partners Reklambyrå

Kreativt team. Nils Vangstad, Partners Reklambyrå, Camilla Olsson, Partners Reklambyrå, Marie Stenquist, Nordic Paper, Maria Saxén, Partners Reklambyrå

Fler Nyheter

flik
16
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Och vinnaren i vår frågesport är…

Under arbetsmarknadsdagen Hotspot på Karlstads universitet arrangerade Paper Province en frågesport där det gällde att svara på frågor om de 15 medlemsföretag som deltog under dagen. Det skapades en himla massa kontakter under dagen och en lycklig student tog hem en Apple TV 4K.

Läs mer
flik
13
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Peter Lindgren ny fabrikschef på Gruvön

BillerudKorsnäs har utsett Peter Lindgren till ny fabrikschef för produktionsanläggningen i Gruvön. “Jag ser verkligen fram emot att vara med och skapa framtidens Gruvön och är mycket glad över att få göra denna spännande resa tillsammans med alla duktiga medarbetare”, säger Lindgren om sin nya position.

Läs mer
flik
12
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Vad sysslar ni egentligen med, Autotech

Härom dagen besökte vi vårt medlemsföretag Autotech och passade på att fråga Emelie Löfman, vd på företagets karlstadskontor – Vad syssnar ni med egentligen? Här är hennes svar.

Läs mer
flik
9
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

För att vi kan

“If you don’t stand for something, you’ll fall for anything”, rappade Chuck D i Public Enemy 2007. Paper Province står för en hållbar samhällsutveckling där vi ersätter fossila råvaror med förnybara biologiska råvaror, som exempelvis trä. Det är inget man gör halvhjärtat. Det krävs bergfast övertygelse och blixtrande handlingskraft. Och det har vi. Kosta vad det vill – pengar har vi i…

Läs mer