IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
10 October 2017

En av Sveriges supertalanger föreläser under Papermakers Night

Siduri Poli – utsedd till en av Sveriges supertalanger av Veckans Affärer – kommer föreläsa på Papermakers Night 9 november under rubriken "Vad internet kan lära oss om hur vi ska jobba och leva framöver".

 

Siduri Poli, är medgrundare till en av Sveriges största entreprenörshubbar Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer. Under Papermakers Night kommer hon ge sin bild av hur internet och digitalisering påverkar hur vi ska jobba och leva framöver.

Siduri Poli har en bakgrund som journalist och teknikexpert för några av Sveriges största medier, samt en lång historik inom

start-up branschen. Hon kommer hålla en inspirerande föreläsning om hur framtidens näringsliv och vårt samhälle kommer vara kopplat till nya tekniker.

Siduri Poli är utsedd till Årets Supertalang inom kategorin “Samhällsbyggarna” av Veckans Affärer, samt Framtidens Mäktigaste av TCO.

Läs mer om Papermakers Night och anmäl dig här…

 

Fler Nyheter

flik
15
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Utveckla ditt företag med agil kompetensutveckling

Qualifier hjälper ledare att utveckla sina verksamheter med hjälp av agil kompetensutveckling. Arbetssättet grundar sig på egna erfarenheter och har utvecklats från den praktiska verkligheten. ”Jag saknade konceptet i mina tidigare yrkesroller som produktionschef och planeringschef,” säger Simon Sachs Ståhl.

Läs mer
flik
12
January
Nyheter
Av: m-wangestam

New name and ownership for Mondi Sunne - from now OptiPack

Mondi Sunne will operate under new ownership and will be named OptiPack AB from 11 January 2018.

Läs mer
flik
8
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Sök sommarjobb på Gruvöns bruk

Sommaren närmar och med den semestertider. Är du över 18 år och på jakt efter sommarjobb? BillerudKorsnäs Gruvöns bruk i Grums har ett stort antal spännande yrken att söka. Missa inte sista ansökningsdag – den 28 februari.

Läs mer