IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
10 October 2017

En av Sveriges supertalanger föreläser under Papermakers Night

Siduri Poli – utsedd till en av Sveriges supertalanger av Veckans Affärer – kommer föreläsa på Papermakers Night 9 november under rubriken "Vad internet kan lära oss om hur vi ska jobba och leva framöver".

 

Siduri Poli, är medgrundare till en av Sveriges största entreprenörshubbar Changers Hub, med syfte att demokratisera framgång och möjliggöra för unga i ytterstadsområden att förverkliga sina start-up idéer. Under Papermakers Night kommer hon ge sin bild av hur internet och digitalisering påverkar hur vi ska jobba och leva framöver.

Siduri Poli har en bakgrund som journalist och teknikexpert för några av Sveriges största medier, samt en lång historik inom

start-up branschen. Hon kommer hålla en inspirerande föreläsning om hur framtidens näringsliv och vårt samhälle kommer vara kopplat till nya tekniker.

Siduri Poli är utsedd till Årets Supertalang inom kategorin “Samhällsbyggarna” av Veckans Affärer, samt Framtidens Mäktigaste av TCO.

Läs mer om Papermakers Night och anmäl dig här…

 

Fler Nyheter

flik
20
October
Nyheter
Av: m-wangestam

Nationell kraftsamling kring industriell symbios

Paper Province deltog nyligen på en kraftsamling för industriell symbios. Företag, akademi och offentlig sektor från stora delar av landet samlades på Sotenäs Symbioscentrum i Kungshamn för att diskutera hur industriell symbios kan fortsätta utvecklas på både lokal och nationell nivå.

Läs mer
flik
18
October
Nyheter
Av: m-wangestam

Ecostrate gör guld av avfallet

Nej, det är inte en drink Marina Kristiansson har i glaset. Det är kattströ och en gnutta guld. En kombination som visar vad hennes företag Ecostrate sysslar med – att få andra att inse vilka miljömässiga och ekonomiska vinster de kan göra av sitt avfall. ”Om du kör avfallet till en tipp kostar det dig pengar. Men om du tittar…

Läs mer
flik
11
October
Nyheter
Av: robert-rundberget

Klänning av papper från Nordic Paper

Smart Textiles vid Högskolan i Borås har tillverkat en klänning av kraftpapper från Nordic Paper.

Läs mer
flik
11
October
Nyheter
Av: robert-rundberget

Energimyndigheten satsar på vindkraftstorn av trä

Energimyndigheten och ledande industriföretag investerar 4,6 miljoner kronor i företaget Modvions utveckling av 150 meter höga vindkraftstorn i trä, samt byggnationen av en 30 meter hög prototyp.

Läs mer