IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
27 September 2017

Elever på Brobygrafiska vinnare i internationell förpackningstävling

Vi gratulerar Marie Falk, Lisa Dahlström och Henrik Bergqvist som går andra året på yrkeshögskoleutbildningen Förpackningsdesigner på Brobygrafiska i Sunne. De är vinnare i den internationella tävlingen Pro Carton Young Designers Award 2017.  "Innovativt, professionellt och med ett hållbart koncept", skriver juryn i sin motivering.

Marie Falk, Lisa Dahlström och Henrik Bergqvist  prisades för sin formgivning av en förpackning till hårinpackning och fick ta emot priset vid en gala i Salzburg i Österrike förra veckan.

– Vi ville tänka hållbarhet hela vägen från produktion, användning och återvinning. Vi ville utesluta plast, men också minska avfallet. Vi tänkte mycket på målgruppen och hur världen omkring oss ser ut, för att hitta ett koncept som skulle locka. Tävlingen har varit en fantastisk möjlighet för oss att få nya kontakter och att lära oss mer om kartonglösningar, säger teamet bakom förpackningen.

Juryns motivering lyder:
“An innovative idea, professionally executed, that will stand out on the shelf because of its impressive presentation of the product – with great branding potential. The concept is highly sustainable and shows a lot of in-depth work, a complete piece of work, totally, even holistically thought through.”

Pro Carton Young Designers Award en stor tävling för förpackningsdesign i Europa. Det här var femtonde året som unga designers fick visa upp sig och kom ett steg närmare en professionell karriär.

Fler Nyheter

flik
15
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Utveckla ditt företag med agil kompetensutveckling

Qualifier hjälper ledare att utveckla sina verksamheter med hjälp av agil kompetensutveckling. Arbetssättet grundar sig på egna erfarenheter och har utvecklats från den praktiska verkligheten. ”Jag saknade konceptet i mina tidigare yrkesroller som produktionschef och planeringschef,” säger Simon Sachs Ståhl.

Läs mer
flik
12
January
Nyheter
Av: m-wangestam

New name and ownership for Mondi Sunne - from now OptiPack

Mondi Sunne will operate under new ownership and will be named OptiPack AB from 11 January 2018.

Läs mer
flik
8
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Sök sommarjobb på Gruvöns bruk

Sommaren närmar och med den semestertider. Är du över 18 år och på jakt efter sommarjobb? BillerudKorsnäs Gruvöns bruk i Grums har ett stort antal spännande yrken att söka. Missa inte sista ansökningsdag – den 28 februari.

Läs mer