IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
4 March 2015

Cowis Pär Hammarberg kan bli årets vd

Pär Hammarberg, vd på Cowi, har nominerats till Årets vd 2015 av Universum. De uppmärksammar varje år arbetsgivare och personer som anstränger sig lite extra för att bygga och kommunicera ett starkt Employer Brand.

Priset Årets vd är nytt för i år. Det tilldelas en vd som förstår vikten av ett aktivt arbete med talangfrågor. Det innebär att det går till någon som visar ett starkt engagemang i frågorna och ett aktivt stöd till de som ansvarar för organisationens talangarbete.

Totalt har åtta personer nominerats. En av dem Cowis vd Pär Hammarberg.

Motiveringen lyder
“Denna person har på ett tydligt sätt lyft employer branding-frågorna som avgörande för företagets framtida utveckling. Han har även gett HR-avdelningen sitt fulla stöd i deras arbete för att bygga och stärka företagets employer brand, och resultaten har inte låtit vänta på sig. Organisationen har gjort en enastående resa och stigit i attraktivitet bland de eftertraktade ingenjörerna. Denna VD är en sann inspirationskälla för andra VD:ar i Sverige.”

Här kan du läsa mer om Universum Awards.

Pär Hammarberg

Hela listan på de nominerade
Pär Hammarberg, Cowi
Håkan Buskhe, Saab
Hans Kreisel, Skellefteå Kraft
Karl-Johan Persson, H&M
Lars Wretman, Väderstad
Magnus Hall, Vattenfall
Nicholas Högberg, 3
Pierre Olofsson, Skanska

 

 

Fler Nyheter

flik
16
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Och vinnaren i vår frågesport är…

Under arbetsmarknadsdagen Hotspot på Karlstads universitet arrangerade Paper Province en frågesport där det gällde att svara på frågor om de 15 medlemsföretag som deltog under dagen. Det skapades en himla massa kontakter under dagen och en lycklig student tog hem en Apple TV 4K.

Läs mer
flik
13
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Peter Lindgren ny fabrikschef på Gruvön

BillerudKorsnäs har utsett Peter Lindgren till ny fabrikschef för produktionsanläggningen i Gruvön. “Jag ser verkligen fram emot att vara med och skapa framtidens Gruvön och är mycket glad över att få göra denna spännande resa tillsammans med alla duktiga medarbetare”, säger Lindgren om sin nya position.

Läs mer
flik
12
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Vad sysslar ni egentligen med, Autotech

Härom dagen besökte vi vårt medlemsföretag Autotech och passade på att fråga Emelie Löfman, vd på företagets karlstadskontor – Vad syssnar ni med egentligen? Här är hennes svar.

Läs mer
flik
9
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

För att vi kan

“If you don’t stand for something, you’ll fall for anything”, rappade Chuck D i Public Enemy 2007. Paper Province står för en hållbar samhällsutveckling där vi ersätter fossila råvaror med förnybara biologiska råvaror, som exempelvis trä. Det är inget man gör halvhjärtat. Det krävs bergfast övertygelse och blixtrande handlingskraft. Och det har vi. Kosta vad det vill – pengar har vi i…

Läs mer