IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
4 March 2015

Cowis Pär Hammarberg kan bli årets vd

Pär Hammarberg, vd på Cowi, har nominerats till Årets vd 2015 av Universum. De uppmärksammar varje år arbetsgivare och personer som anstränger sig lite extra för att bygga och kommunicera ett starkt Employer Brand.

Priset Årets vd är nytt för i år. Det tilldelas en vd som förstår vikten av ett aktivt arbete med talangfrågor. Det innebär att det går till någon som visar ett starkt engagemang i frågorna och ett aktivt stöd till de som ansvarar för organisationens talangarbete.

Totalt har åtta personer nominerats. En av dem Cowis vd Pär Hammarberg.

Motiveringen lyder
“Denna person har på ett tydligt sätt lyft employer branding-frågorna som avgörande för företagets framtida utveckling. Han har även gett HR-avdelningen sitt fulla stöd i deras arbete för att bygga och stärka företagets employer brand, och resultaten har inte låtit vänta på sig. Organisationen har gjort en enastående resa och stigit i attraktivitet bland de eftertraktade ingenjörerna. Denna VD är en sann inspirationskälla för andra VD:ar i Sverige.”

Här kan du läsa mer om Universum Awards.

Pär Hammarberg

Hela listan på de nominerade
Pär Hammarberg, Cowi
Håkan Buskhe, Saab
Hans Kreisel, Skellefteå Kraft
Karl-Johan Persson, H&M
Lars Wretman, Väderstad
Magnus Hall, Vattenfall
Nicholas Högberg, 3
Pierre Olofsson, Skanska

 

 

Fler Nyheter

flik
22
June
Nyheter
Av: m-wangestam

Stöd till aktiva inom biobaserad ekonomi

Har ni vad som behövs för att lyckas med er biobaserade ekonomi? Om svaret på frågan är nekande kanske ni vill ta hjälp av SuperBio. De arbetar med att stödja nya lovande värdekedjor inom biobaserad ekonomi och erbjuder en rad innovationstjänster till SMF-företag.

Läs mer
flik
22
June
Nyheter
Av: m-wangestam

Två års studier ledde direkt till drömjobbet som mälderist

Selma Sehalic stormtrivs på mälderiet på Gruvöns bruk. Men den första veckan på det nya jobbet var omtumlande. En helt ny miljö jämfört med kontoren som hon var van vid. ”Det är så stort och man kan lätt gå vilse. Det första steget var att hitta från omklädningsrummet till min arbetsplats.”

Läs mer
flik
22
June
Nyheter
Av: robert-rundberget

SOMAS får ny rekordorder - del av BillerudKorsnäs miljardsatsning på Gruvön

SOMAS i Säffle, har slutit ett ramavtal med BillerudKorsnäs gällande Hand-, Regler, On/Off- och Spjällbackventiler för byggnationen av ny kartongmaskin (KM7) vid BillerudKorsnäs anläggning Gruvön i Grums. Det är den största ordern i SOMAS historia sett till antal ventiler och innebär löpande leveranser under ett år med första leverans hösten 2017.

Läs mer
flik
16
June
Nyheter
Av: robert-rundberget

Tre Paper province-företag i Treesearch

I onsdags offentliggjordes den nationella forskningsplattformen Treesearch. Satsningen stöds av Vinnova med 70 miljoner kronor, vilket gör den till den största skogliga forskningsinsatsen någonsin i Sverige. Tre av Paper Province medlemsföretag deltar i projektet.

Läs mer