IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
4 March 2015

Cowis Pär Hammarberg kan bli årets vd

Pär Hammarberg, vd på Cowi, har nominerats till Årets vd 2015 av Universum. De uppmärksammar varje år arbetsgivare och personer som anstränger sig lite extra för att bygga och kommunicera ett starkt Employer Brand.

Priset Årets vd är nytt för i år. Det tilldelas en vd som förstår vikten av ett aktivt arbete med talangfrågor. Det innebär att det går till någon som visar ett starkt engagemang i frågorna och ett aktivt stöd till de som ansvarar för organisationens talangarbete.

Totalt har åtta personer nominerats. En av dem Cowis vd Pär Hammarberg.

Motiveringen lyder
“Denna person har på ett tydligt sätt lyft employer branding-frågorna som avgörande för företagets framtida utveckling. Han har även gett HR-avdelningen sitt fulla stöd i deras arbete för att bygga och stärka företagets employer brand, och resultaten har inte låtit vänta på sig. Organisationen har gjort en enastående resa och stigit i attraktivitet bland de eftertraktade ingenjörerna. Denna VD är en sann inspirationskälla för andra VD:ar i Sverige.”

Här kan du läsa mer om Universum Awards.

Pär Hammarberg

Hela listan på de nominerade
Pär Hammarberg, Cowi
Håkan Buskhe, Saab
Hans Kreisel, Skellefteå Kraft
Karl-Johan Persson, H&M
Lars Wretman, Väderstad
Magnus Hall, Vattenfall
Nicholas Högberg, 3
Pierre Olofsson, Skanska

 

 

Fler Nyheter

flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök pengar till miljöstudie

Energimyndigheten utlyste härom dagen 12,6 miljoner kroner för att små och medelstora företag ska kunna ansöka om stöd för att göra en studie inför en energieffektiv investering. Sista ansökningsdag är 31 december 2017.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök Valmet Tissue Technology Award

Har du, eller någon du känner, en idé som kan göra framtidens pappersindustri miljövänligare? I så fall kan du ansöka om Valmets utmärkelse Tissue Technology Award och tillhörande pris senast 1 november.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Idéverkstad för ett hållbart Säffle

Under våren genomförde Paper Province en idéverkstad tillsammans med representanter från näringsliv, skola och offentligheten i Säffle för att identifiera möjligheter till hur orten med hjälp av skoglig bioekonomi kan ställa om och bli mer hållbar. Så här gick det till.

Läs mer
flik
10
August
Nyheter
Av: m-wangestam

Motala Verkstad Group satsar på pappers- och massaindustrin

Motala Verkstad Group är ett av Paper Province nyaste medlemsföretag. Av namnet att döma kan man tro att de huserar i Motala – och det gör de också – men även i Kristinehamn och Malmö. En ny viktig kundgrupp finns inom pappers- och massaindustrin. ”I framförallt Gustavsvik i Kristinehamn finns maskiner och operatörer med erfarenhet från pappers- och massaindustrin. De är mycket kapabla inom bearbetning, svets och montage”, säger Mikael Bönnemark, sälj- och marknadschef.

Läs mer