IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
25 November 2014

COWI rekryterar ny divisionschef till Industri

Lars-Göran Sporre har rekryterats som ny divisionschef för Industri på COWI. Han kommer fortsätta utveckla och bredda industriområdet i den svenska verksamheten.

Lars-Göran Sporre kommer närmast från Sweco-koncernen där han varit verksam sedan 2001, bland annat som regionchef Väst och senare som VD för Sweco Industry AB. Tidigare har Lars-Göran lång erfarenhet från design och leverans av automatiska logistikanläggningar genom olika befattningar hos Swisslog AB.
– Det är en glädje att kunna presentera Lars-Göran Sporre som ny divisionschef för Industri. Vi kommer få stor nytta av hans erfarenhet och kompetens i vårt arbete att fortsätta stärka tillväxten inom divisionen, säger Pär Hammarberg, VD för COWI Sverige.
– COWI är ett mycket professionellt och respekterat företag. Jag ser fram emot att få vara del av den fortsatta utvecklingen tillsammans med kunder och medarbetare, potentialen är mycket stor, säger Lars-Göran Sporre.

Lars Göran Sporre tillträder tjänsten den 1 januari 2015.

Fler Nyheter

flik
22
August
Nyheter
Av: m-wangestam

Ny vd och koncernchef på Projektengagemang

Vårt medlemsföretag Projektengagemang får ny vd och koncernchef. Styrelsen har utsett Per Hedebäck. Han tillträder den 1 oktober och efterträder Per-Arne Gustavsson. Per-Arne Gustavsson grundade arkitekt- och teknikkoncernen 2006 och tänker nu gå i pension.  

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök pengar till miljöstudie

Energimyndigheten utlyste härom dagen 12,6 miljoner kroner för att små och medelstora företag ska kunna ansöka om stöd för att göra en studie inför en energieffektiv investering. Sista ansökningsdag är 31 december 2017.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök Valmet Tissue Technology Award

Har du, eller någon du känner, en idé som kan göra framtidens pappersindustri miljövänligare? I så fall kan du ansöka om Valmets utmärkelse Tissue Technology Award och tillhörande pris senast 1 november.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Idéverkstad för ett hållbart Säffle

Under våren genomförde Paper Province en idéverkstad tillsammans med representanter från näringsliv, skola och offentligheten i Säffle för att identifiera möjligheter till hur orten med hjälp av skoglig bioekonomi kan ställa om och bli mer hållbar. Så här gick det till.

Läs mer