IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
25 November 2014

COWI rekryterar ny divisionschef till Industri

Lars-Göran Sporre har rekryterats som ny divisionschef för Industri på COWI. Han kommer fortsätta utveckla och bredda industriområdet i den svenska verksamheten.

Lars-Göran Sporre kommer närmast från Sweco-koncernen där han varit verksam sedan 2001, bland annat som regionchef Väst och senare som VD för Sweco Industry AB. Tidigare har Lars-Göran lång erfarenhet från design och leverans av automatiska logistikanläggningar genom olika befattningar hos Swisslog AB.
– Det är en glädje att kunna presentera Lars-Göran Sporre som ny divisionschef för Industri. Vi kommer få stor nytta av hans erfarenhet och kompetens i vårt arbete att fortsätta stärka tillväxten inom divisionen, säger Pär Hammarberg, VD för COWI Sverige.
– COWI är ett mycket professionellt och respekterat företag. Jag ser fram emot att få vara del av den fortsatta utvecklingen tillsammans med kunder och medarbetare, potentialen är mycket stor, säger Lars-Göran Sporre.

Lars Göran Sporre tillträder tjänsten den 1 januari 2015.

Fler Nyheter

flik
17
November
Nyheter
Av: robert-rundberget

Europeiska cellulosaindustrins bekymrade kommentar till EU's vardande plaststrategi

Elva internationella organisationer inom olika delar av cellulosaindustrin skickade idag en bekymrad skrivelse till förste vicepresident Timmermans. Skrivelsen belyser tre riskområden som förknippas med plastanvändning och föreslår konkreta ändringar av plaststrategin innan den klubbas igenom längre fram. Så här skriver de:

Läs mer
flik
16
November
Nyheter
Av: m-wangestam

Höststopp på Stora Ensos 100-åring

Över tusen entreprenörer och hundratals av Stora Ensos egna medarbetare ska under den kommande veckan underhålla, rengöra, besikta och bygga om Skoghalls Bruk på det årliga höststoppet. Totalt utförs runt 4500 arbeten under den dryga veckan som stoppet pågår.

Läs mer
flik
16
November
Nyheter
Av: m-wangestam

Paper Province guldsponsor på European Paper Week

Om två veckor drar den 19:e upplagan av European Paper Week igång i Bryssel. En tillställning som samlar människor från hela Europas pappersindustri. Paper Province finns förstås på plats. Och inte nog med det – vi är även guldsponsorer.

Läs mer
flik
14
November
Nyheter
Av: m-wangestam

”Vi ska utnyttja att vi har en stark kinesisk ägare i ryggen”

”Så otroligt spännande”, säger Maria Hollander, vd i Paper Province, och lämnar över micken till Jens Otterstedt på Nordic Paper. Maria och alla andra i den nästan fullsatta Lars Lerin-salen på Karlstad CCC ska få höra om hur det gick till när Kina kom till Värmland.

Läs mer