IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
6 November 2014

COWI etablerar en ny division

Från oktober 2014 har COWI utökat verksamheten i Sverige med ett nytt affärsområde för projekt- och bygglednings- samt planeringstjänster. COWIs kompetenser inom området samlas i den nya divisionen Projektledning, vilket skapar en tydlighet mot marknaden. Detta är också ett led i COWI Sveriges tillväxtstrategi.

– ­För att tydliggöra COWI Sveriges multidisciplinära erbjudande samlas nu projekt- och bygglednings- samt planeringstjänsterna i en ny division, vilket gentemot marknaden tydligare belyser den kompetens som vi redan har. Självklart motiverar även COWIs kraftiga tillväxtambition inom projektledningsrelaterade tjänster att vi nu tar klivet och skapar en projektledningsdivision, säger Pär Hammarberg, VD för COWI i Sverige.

Den nya divisionen omfattar projektledningstjänster inom industri, infrastruktur och husbyggnad. Planeringstjänsterna är organiserade inom dotterbolaget COWI Management som leds av Klas Englund. Divisionen har initialt 70 medarbetare.

ORGANISATION

· Pär Hammarberg, t.f. divisionschef Projektledning
· David Möller, Malmö/Syd
· Stefan Sandberg, Stockholm/Öst
· John Lövqvist, Göteborg/Väst
· Klas Englund, rikstäckande

Fler Nyheter

flik
22
August
Nyheter
Av: m-wangestam

Ny vd och koncernchef på Projektengagemang

Vårt medlemsföretag Projektengagemang får ny vd och koncernchef. Styrelsen har utsett Per Hedebäck. Han tillträder den 1 oktober och efterträder Per-Arne Gustavsson. Per-Arne Gustavsson grundade arkitekt- och teknikkoncernen 2006 och tänker nu gå i pension.  

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök pengar till miljöstudie

Energimyndigheten utlyste härom dagen 12,6 miljoner kroner för att små och medelstora företag ska kunna ansöka om stöd för att göra en studie inför en energieffektiv investering. Sista ansökningsdag är 31 december 2017.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Sök Valmet Tissue Technology Award

Har du, eller någon du känner, en idé som kan göra framtidens pappersindustri miljövänligare? I så fall kan du ansöka om Valmets utmärkelse Tissue Technology Award och tillhörande pris senast 1 november.

Läs mer
flik
15
August
Nyheter
Av: robert-rundberget

Idéverkstad för ett hållbart Säffle

Under våren genomförde Paper Province en idéverkstad tillsammans med representanter från näringsliv, skola och offentligheten i Säffle för att identifiera möjligheter till hur orten med hjälp av skoglig bioekonomi kan ställa om och bli mer hållbar. Så här gick det till.

Läs mer