IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
6 November 2014

COWI etablerar en ny division

Från oktober 2014 har COWI utökat verksamheten i Sverige med ett nytt affärsområde för projekt- och bygglednings- samt planeringstjänster. COWIs kompetenser inom området samlas i den nya divisionen Projektledning, vilket skapar en tydlighet mot marknaden. Detta är också ett led i COWI Sveriges tillväxtstrategi.

– ­För att tydliggöra COWI Sveriges multidisciplinära erbjudande samlas nu projekt- och bygglednings- samt planeringstjänsterna i en ny division, vilket gentemot marknaden tydligare belyser den kompetens som vi redan har. Självklart motiverar även COWIs kraftiga tillväxtambition inom projektledningsrelaterade tjänster att vi nu tar klivet och skapar en projektledningsdivision, säger Pär Hammarberg, VD för COWI i Sverige.

Den nya divisionen omfattar projektledningstjänster inom industri, infrastruktur och husbyggnad. Planeringstjänsterna är organiserade inom dotterbolaget COWI Management som leds av Klas Englund. Divisionen har initialt 70 medarbetare.

ORGANISATION

· Pär Hammarberg, t.f. divisionschef Projektledning
· David Möller, Malmö/Syd
· Stefan Sandberg, Stockholm/Öst
· John Lövqvist, Göteborg/Väst
· Klas Englund, rikstäckande

Fler Nyheter

flik
16
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Och vinnaren i vår frågesport är…

Under arbetsmarknadsdagen Hotspot på Karlstads universitet arrangerade Paper Province en frågesport där det gällde att svara på frågor om de 15 medlemsföretag som deltog under dagen. Det skapades en himla massa kontakter under dagen och en lycklig student tog hem en Apple TV 4K.

Läs mer
flik
13
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Peter Lindgren ny fabrikschef på Gruvön

BillerudKorsnäs har utsett Peter Lindgren till ny fabrikschef för produktionsanläggningen i Gruvön. “Jag ser verkligen fram emot att vara med och skapa framtidens Gruvön och är mycket glad över att få göra denna spännande resa tillsammans med alla duktiga medarbetare”, säger Lindgren om sin nya position.

Läs mer
flik
12
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

Vad sysslar ni egentligen med, Autotech

Härom dagen besökte vi vårt medlemsföretag Autotech och passade på att fråga Emelie Löfman, vd på företagets karlstadskontor – Vad syssnar ni med egentligen? Här är hennes svar.

Läs mer
flik
9
February
Nyheter
Av: robert-rundberget

För att vi kan

“If you don’t stand for something, you’ll fall for anything”, rappade Chuck D i Public Enemy 2007. Paper Province står för en hållbar samhällsutveckling där vi ersätter fossila råvaror med förnybara biologiska råvaror, som exempelvis trä. Det är inget man gör halvhjärtat. Det krävs bergfast övertygelse och blixtrande handlingskraft. Och det har vi. Kosta vad det vill – pengar har vi i…

Läs mer