IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
28 April 2014

Autotech växer mot offentlig sektor

Autotech Teknikinformation har senaste tiden vunnit flera offentliga upphandlingar mot statliga myndigheter, bl.a. Försvarets Materielverk, Svenska Kraftnät, Jordbruksverket och senast Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Försvarets Materielverk (FMV) har under tjugo år varit en kund till Autotech. Det nya ramavtalet avser tekniska skribenter och gäller i 1,5 år med möjlighet till förlängning i ytterligare 2,5 år.

Svenska Kraftnät är en myndighet som förvaltar svenska statens stamnät för elkraft. Myndigheten är även systemansvarig för el- och naturgasförsörjningen i Sverige. Med Svenska Kraftnät har Autotech nu tecknat ett tvåårigt avtal med möjlighet till förlängning till 2018. Autotech tillhandahåller i detta fall teknikinformatörer, dokumentationsansvariga samt verksamhetsutvecklare. – Vi har de senaste åren arbetat med anläggningsdokumentation mot ett flertal stora kunder.

Ramavtalet mot Jordbruksverket är exklusivt och avser produktion av e-utbildningar till myndigheten under 2014, avtalet kan förlängas fram till 2017. Ramavtalet mot Sveriges Kommuner och Landsting avser produktion av e-utbildningar och tillhörande tjänster till myndigheten fram till april 2016, avtalet kan sen förlängas ytterligare två år.

Autotech Teknikinformation är ett rikstäckande konsultföretag inom området teknikinformation. Vi har hjälpt svensk industri med dokumentation, animationer och utbildningsmaterial i över 20 år. Autotech har idag kontor i Karlstad , Boliden, Skellefteå, Sundsvall, Stockholm, Boden och Göteborg. I företagsgruppen arbetar ett femtiotal konsulter.

För mer information, se www.autotech.se

Fler Nyheter

flik
21
September
Nyheter
Av: robert-rundberget

Papper vs plast och glas - vilket förpackningsmaterial är miljövänligast?

Olika material har olika egenskaper som gör dem olika lämpade för att innehålla olika produkter och livsmedel. Frågan är: vilket material är miljövänligast om man räknar in förpackningens hela livscykel från tillverkning till användning och återvinning. Så här säger forskarna vid Karlstads universitet.

Läs mer
flik
20
September
Nyheter
Av: robert-rundberget

Nytt butikskoncept med enbart träprodukter

“Trä” Så heter en ny butik som slagit upp sina portar i Inre Hamn i Karlstad. Och sortimentet är precis vad namnet lovar.

Läs mer
flik
19
September
Nyheter
Av: m-wangestam

Projektengagemang expanderar i Indien

Paper Province medlemsföretag Projektengagemang har vunnit flera nya internationella order. De nya uppdragen betyder bland annat att de får fortsatt förtroende att konstruera ett industriellt vattenreningsverk i Saudiarabien samt ett värmekraftverk i Indien.

Läs mer
flik
19
September
Nyheter
Av: robert-rundberget

Stora Enso Skoghalls bruk firar 100 år

När ett av Värmlands största företag i förra veckan fyllde hundra år firade de med att bjuda sina anställda på familjedag i Mariebergsskogen och festkväll med trerätters på Karlstad CCC. Dessutom bjöds politiker och beslutsfattare in till ett halvdagsseminarium om hållbar utveckling, där bland andra Stora Ensos Sverigechef Per Lyrvall pratade om bioekonomins potential.

Läs mer