IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
28 April 2014

Autotech växer mot offentlig sektor

Autotech Teknikinformation har senaste tiden vunnit flera offentliga upphandlingar mot statliga myndigheter, bl.a. Försvarets Materielverk, Svenska Kraftnät, Jordbruksverket och senast Sveriges Kommuner och Landsting (SKL).

Försvarets Materielverk (FMV) har under tjugo år varit en kund till Autotech. Det nya ramavtalet avser tekniska skribenter och gäller i 1,5 år med möjlighet till förlängning i ytterligare 2,5 år.

Svenska Kraftnät är en myndighet som förvaltar svenska statens stamnät för elkraft. Myndigheten är även systemansvarig för el- och naturgasförsörjningen i Sverige. Med Svenska Kraftnät har Autotech nu tecknat ett tvåårigt avtal med möjlighet till förlängning till 2018. Autotech tillhandahåller i detta fall teknikinformatörer, dokumentationsansvariga samt verksamhetsutvecklare. – Vi har de senaste åren arbetat med anläggningsdokumentation mot ett flertal stora kunder.

Ramavtalet mot Jordbruksverket är exklusivt och avser produktion av e-utbildningar till myndigheten under 2014, avtalet kan förlängas fram till 2017. Ramavtalet mot Sveriges Kommuner och Landsting avser produktion av e-utbildningar och tillhörande tjänster till myndigheten fram till april 2016, avtalet kan sen förlängas ytterligare två år.

Autotech Teknikinformation är ett rikstäckande konsultföretag inom området teknikinformation. Vi har hjälpt svensk industri med dokumentation, animationer och utbildningsmaterial i över 20 år. Autotech har idag kontor i Karlstad , Boliden, Skellefteå, Sundsvall, Stockholm, Boden och Göteborg. I företagsgruppen arbetar ett femtiotal konsulter.

För mer information, se www.autotech.se

Fler Nyheter

flik
13
December
Nyheter
Av: robert-rundberget

Forskning blev konst

7 december arrangerade Paper Province tillsammans med Karlstads universitet ett unikt vernissage där aktuella forskningsprojekt visades upp som konst på Karlstad CCC. Syftet var att ge näringslivet en inblick i vilken forskning som bedrivs och hur den kan användas för att stärka företagens konkurrenskraft.

Läs mer
flik
13
December
Nyheter
Av: m-wangestam

På väg mot studentliv och bi-strömmar i Kina

Om några dagar reser Tobias Söderbom Olsson och Gustav Lilliecreutz till Hong Kong. De har blivit antagna som utbytesstudenter på The Chinese University of Hong Kong. De kommer även utföra ett uppdrag åt Paper Province. ”Vi ska titta på de kinesiska sågverkens produktionskedjor och deras bi-strömmar”, säger Tobias Söderbom Olsson.

Läs mer
flik
11
December
Nyheter
Av: m-wangestam

De spanar efter en stor miljöbov på sjukhuset - plastpåsar

Landstinget i Värmland har pekat ut plastpåsar som en av tio engångsprodukter som ger stora klimatavtryck. Det är bakgrunden till att tjugo personer ger sig ut i verksamheten på sjukhuset för att undersöka hur processerna kring plastpåsar ser ut. ”Vi tittar på problem och utmaningar i en användares verklighet för att ta reda på om det kan skapa bättre lösningar”, säger Camilla Evensson, projektledare på…

Läs mer
flik
6
December
Nyheter
Av: m-wangestam

Stort engagemang för ett hållbart Hammarö

”Bygg nya hus i trä. Gör Hammarö till Sveriges bästa cykelkommun. Gör klimatsmarta upphandlingar i kommunen. Ordna en buss (av trä) som går på biobränsle till Karlstad. Få källsorteringen på Hammarö att fungera.” Kreativiteten flödar på workshopen Klimatsmart Hammarö.

Läs mer