IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Nyheter
28 September 2017

Almi har pengar kvar till bra idéer

Almi erbjuder både bidrag och lån till nytänkande utvecklingsprojekt i värmländska företag. Har du en förändring på gång så finns pengar kvar att söka för 2017, så kallade förstudiemedel och anpassade lån.

 

Förstudiemedel är ett bidrag för utveckling av idéer i tidiga skeden. Det kan användas till exempelvis tester, prototypframtagningar, marknadsundersökningar, utredningar och pilotversioner. Bidraget kan sökas av både privatpersoner och företag och ger en bra skjuts på projektet. Maxbeloppet är 50 000 kronor. Vanligtvis ligger det på mellan 10 000 – 30 000 kronor.

Behövs mer kapital för utveckling i ett senare skede har Almi även lånemöjligheter, de anpassade lånen ligger vanligtvis på runt 750 000 kronor.

Almi erbjuder även kostnadsfri rådgivning i projektets utvecklingsprocess.

Fler Nyheter

flik
15
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Utveckla ditt företag med agil kompetensutveckling

Qualifier hjälper ledare att utveckla sina verksamheter med hjälp av agil kompetensutveckling. Arbetssättet grundar sig på egna erfarenheter och har utvecklats från den praktiska verkligheten. ”Jag saknade konceptet i mina tidigare yrkesroller som produktionschef och planeringschef,” säger Simon Sachs Ståhl.

Läs mer
flik
12
January
Nyheter
Av: m-wangestam

New name and ownership for Mondi Sunne - from now OptiPack

Mondi Sunne will operate under new ownership and will be named OptiPack AB from 11 January 2018.

Läs mer
flik
8
January
Nyheter
Av: m-wangestam

Sök sommarjobb på Gruvöns bruk

Sommaren närmar och med den semestertider. Är du över 18 år och på jakt efter sommarjobb? BillerudKorsnäs Gruvöns bruk i Grums har ett stort antal spännande yrken att söka. Missa inte sista ansökningsdag – den 28 februari.

Läs mer