Vi måste synas för att höras

Marknadsföring och PR är viktiga verktyg för att kunna påverka, förändra och skapa nya möjligheter. Vi hjälper våra medlemsföretag att synas och höras via flera olika kanaler.

Vår webbplats har tusentals besökare varje dag och som medlem får du en egen sida på den. Där kan du publicera platsannonser och pressreleaser för att nå ut till en bredare publik.

Flera kanaler för bättre synlighet

Vi vill att du ska synas i så många kanaler som möjligt. Genom vårt nyhetsrum på Meltwater når du ut till journalister, både i Sverige och internationellt. Utöver detta deltar Paper Province ofta i det offentliga samtalet med hjälp av debattartiklar och lobbying. På så sätt skapar vi goda förutsättningar både för branschen som helhet och för varje enskilt medlemsföretag.

Syns på Karlstad Airport

Paper Province-medlemmar kan profilera sitt företag i ankomsthallen på Karlstad Airport på en gemensam reklamyta. Ytan är utformad som en installation av träd och täcker en stor del av väggen bakom transportbandet. På väggen finns dessutom två stora bildskärmar som visar en slinga med innehåll från de företag som deltar. Läs mer här >