COWI

Gruppchef för Process- och Automationsteknik till Karlstad

COWI innehar en mycket stark konkurrensposition på den internationella marknaden för ett brett spektrum av tvärvetenskapliga projekt – stora som små – vill du vara med och dela vår framgång?

På avdelningen i Karlstad arbetar vi till största delen med projekt inom skogsindustrin. Vi är drygt 50 personer verksamma inom Anläggnings- och Process-design, El- och Automationsteknik samt Byggteknik. Vårt kunnande täcker alla discipliner inom industriprojekt, vilket möjliggör att vi kan leverera totalprojekt till våra kunder.

Vi behöver nu en ny ledare för vår grupp Process- och Automationsteknik i Karlstad. Gruppen består av 15 medarbetare med blandad erfarenhet och ålder inom disciplinerna process, el och automation. Vi levererar allt från rådgivning till hela projekt, främst till skogsindustrin men även till andra branscher inom processindustrin och ofta med internationell prägel.

Som gruppchef kommer du att leda och utveckla verksamheten inom Process Automationsteknik, samt vara delaktig i utvecklingen av avdelningen Industri i Karlstad och samt ingå i avdelningens ledningsgrupp. Utöver chefsrollen kommer du även medverka i uppdrag där du kan ingå som projektledare, teknikansvarig, specialist eller mentor. Du kommer också att ha ansvar för beläggning, anbuds- och marknadssäljarbete. Tillsammans med övriga avdelningar i COWI verkar du för att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom området.

Din profil

  • Gärna en högskoleingenjörsexamen eller högre.
  • En inspirerande ledare och god kommunikatör med förmåga att hantera gruppens olika intressen såväl som ledningens.
  • Erfarenhet av att arbeta i projekt och att leda personal. Om projekten har haft internationell prägel är detta meriterande.
  • Har med fördel ett utvecklat nätverk och är etablerad i branschen.
  • Erfarenhet från skogsindustrin är meriterande.
  • Som person behöver du vara ödmjuk, affärsmässig, innovativ samt professionell i relationer med kunder och medarbetare. Du gillar utmaningar och struktur och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Att arbeta på COWI

COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på – ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige.

Placeringsort: Karlstad

Intresserad?

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, tveka inte att höra av dig till

Uno Olsson
+46 70 318 35 40

Anna M Wilhelmsson
+46 705 08 00 74

eller

Therese Almqvist
Rekryteringsspecialist
+46 766 07 70 54

Sista ansökningsdag är 15 september, dock hanterar vi ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Ansök här