IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-07-24

BillerudKorsnäs Gruvön

Vikarierande driftingenjör Barr/NS, inom avdelning Massatillverkning

Avdelningen Massatillverkning består av tre sektioner med totalt cirka 175 medarbetare där sektion Barr/NS är en del av avdelningen. Sektionen ansvarar för att producera blekt barrsulfatmassa till pappersbruket och neutralsulfitmassa till flutingbruket. Skiftlagen består av nio medarbetare. Den daggående driftsorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, två driftverkmästare, drifttekniker och kemikalielossare. Vi söker nu en vikarierande driftingenjör då ordinarie driftingenjör kommer att gå på föräldraledighet.

Befattningen på BillerudKorsnäs Gruvön innebär att du tillsammans med sektionschef, driftverkmästare, drifttekniker, skiftgående personal och vår underhållsavdelning, ansvarar för samtliga processavsnitt inom Barr/NS. Där ingår det att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö upprätthålls. Projektverksamheten inom sektionen är och kommer att vara en stor del av arbetsuppgifterna.

Vikarierarande driftingenjör rapporterar till sektionschef Barr/NS.

Kvalifikationer
Erfarenhet från processindustrin är ett önskemål, gärna från sulfatmassatillverkning och/eller mekanisk massatillverkning.

Du har ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse både av teknik och av att utveckla människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 24 juli 2016.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Öster, sektionschef Barr/NS, tfn 0555-412 98.

 

 

 

 

Fler Jobb

flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer

BillerudKorsnäs är ett integrerat massa- och pappersbruk som gör material till förpackningar. Vi söker ett flertal operatörer till olika befattningar inom både massatillverkning och papperstillverkning. Framför allt söker vi personer till långa projektanställningar, men det kan beroende på befattning och sökandes bakgrund också vara aktuellt med tillsvidareanställning. Tjänsterna som erbjuds är på heltid i kontinuerlig skiftgång.

Läs mer
flik
20
August

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin? BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk. Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen…

Läs mer
flik
31
August

Av: robert-rundberget

Teknisk konstruktör

Är du idag en konstruktör/Cad-ritare som kanske vill göra något mer! Då är du kanske den vi söker, om du även önskar att fylla dagen med: Projektledning, Inköp/Försäljning av produkter. Besöka kunder och sälja in våra uppgraderingar/ ombyggnationer av våra befintliga anläggningar. Vara med och utveckla, uppgradera våra produkter.

Läs mer
flik
31
August

Av: m-wangestam

Sales manager södra Sverige

BTG har i mer än 90 år erbjudit skräddarsydda lösningar till massa-och pappersindustrin för att hjälpa våra kunder att uppnå hållbara fördelar och vinster med hjälp av våra produkter och tjänster. Lösningarna vi erbjuder är resultatet av täta kontakter mellan våra kunder och våra experter inom massa-, kartong-, tidnings- och tissuetillverkning. BTG har utveckling och tillverkning i Schweiz, Sverige och…

Läs mer