IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-07-24

BillerudKorsnäs Gruvön

Vikarierande driftingenjör Barr/NS, inom avdelning Massatillverkning

Avdelningen Massatillverkning består av tre sektioner med totalt cirka 175 medarbetare där sektion Barr/NS är en del av avdelningen. Sektionen ansvarar för att producera blekt barrsulfatmassa till pappersbruket och neutralsulfitmassa till flutingbruket. Skiftlagen består av nio medarbetare. Den daggående driftsorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, två driftverkmästare, drifttekniker och kemikalielossare. Vi söker nu en vikarierande driftingenjör då ordinarie driftingenjör kommer att gå på föräldraledighet.

Befattningen på BillerudKorsnäs Gruvön innebär att du tillsammans med sektionschef, driftverkmästare, drifttekniker, skiftgående personal och vår underhållsavdelning, ansvarar för samtliga processavsnitt inom Barr/NS. Där ingår det att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö upprätthålls. Projektverksamheten inom sektionen är och kommer att vara en stor del av arbetsuppgifterna.

Vikarierarande driftingenjör rapporterar till sektionschef Barr/NS.

Kvalifikationer
Erfarenhet från processindustrin är ett önskemål, gärna från sulfatmassatillverkning och/eller mekanisk massatillverkning.

Du har ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse både av teknik och av att utveckla människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 24 juli 2016.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Öster, sektionschef Barr/NS, tfn 0555-412 98.

 

 

 

 

Fler Jobb

flik
25
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker fabrikschef

Nordic Paper gör nya investeringar och en ny beffattning inrättas som fabrikschef till Bäckhammars Massa- och Pappersbruk.

Läs mer
flik
31
October

Av: m-wangestam

Nordic Paper söker tekniker

Nordic Paper söker en tekniker till pappersbruket i Åmotfors.

Läs mer