IN ENGLISH
IN SWEDISH
top-image
Läs mer och
BLI MEDLEM!
search
SÖK
Dölj
back
Tillbaka till Jobb
Sista ansökningsdag: 2016-07-24

BillerudKorsnäs Gruvön

Vikarierande driftingenjör Barr/NS, inom avdelning Massatillverkning

Avdelningen Massatillverkning består av tre sektioner med totalt cirka 175 medarbetare där sektion Barr/NS är en del av avdelningen. Sektionen ansvarar för att producera blekt barrsulfatmassa till pappersbruket och neutralsulfitmassa till flutingbruket. Skiftlagen består av nio medarbetare. Den daggående driftsorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, två driftverkmästare, drifttekniker och kemikalielossare. Vi söker nu en vikarierande driftingenjör då ordinarie driftingenjör kommer att gå på föräldraledighet.

Befattningen på BillerudKorsnäs Gruvön innebär att du tillsammans med sektionschef, driftverkmästare, drifttekniker, skiftgående personal och vår underhållsavdelning, ansvarar för samtliga processavsnitt inom Barr/NS. Där ingår det att driva och säkerställa att verksamheten når sina mål gällande kapacitet, kvalitet, miljökrav samt att en god arbetsmiljö upprätthålls. Projektverksamheten inom sektionen är och kommer att vara en stor del av arbetsuppgifterna.

Vikarierarande driftingenjör rapporterar till sektionschef Barr/NS.

Kvalifikationer
Erfarenhet från processindustrin är ett önskemål, gärna från sulfatmassatillverkning och/eller mekanisk massatillverkning.

Du har ingenjörsexamen eller motsvarande kompetens.

Personliga egenskaper
Du har ett starkt intresse både av teknik och av att utveckla människor. Som person är du strukturerad och initiativrik, du är ansvarstagande och har förmåga att skapa engagemang. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 24 juli 2016.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Öster, sektionschef Barr/NS, tfn 0555-412 98.

 

 

 

 

Fler Jobb

flik
19
January

Av: m-wangestam

Industrielektriker till Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med stort tekniskt intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrifter samt eldistribution. Behörighet och erfarenhet av högspänning är meriterande.

Läs mer
flik
19
January

Av: m-wangestam

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker instrumenttekniker

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik .

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Operatörer till världens modernaste kartongmaskin

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Läs mer
flik
31
January

Av: robert-rundberget

Projektanställda operatörer till BillerudKorsnäs Gruvöns papperstillverkning

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Läs mer